Στη Σκύρο ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Νικόλαος Ντίτορας,  μετέβη στην Σκύρο, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψίες που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπως οι δασικές πυρκαγιές και η  προστασία του δασικού πλούτου του νησιού ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο.

Επίσης στο πλαίσιο της επίσκεψής του, είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Σκύρου κ. Νίκο Μαυρίκοστην οποία συζητήθηκαν, σε πολύ καλό κλίμα, μεταξύ άλλων, θέματα του Δήμου και της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ο Συντονιστής επίσης συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Σκύρου, Ανθ/χο Ηλία Καραγεώργο, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου κ. Αντωνόπουλο Κυριάκο και την κα. Κωνσταντίνα Σκαναβή Τσαμπούκου – Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, συνιδρύτρια του Skyroς Project. Το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου είναι ο  Δημόσιος φορέας ο οποίος ασκεί την διοίκηση και την εκμετάλλευση του Λιμένα Λιναριάς, η διοίκηση του οποίου συγκροτείται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας για διάστημα 3ετιας.Το Λιμάνι της Λιναριάς θεωρείται  πρότυπο λιμάνι και το πληρέστερο Δημόσιο της χώρας.

Share...

nea

Next Post

Ύμνος εις την Ελευθερίαν.... 4 Αυγούστου 1865 – καθιερώνεται ως «Επίσημο Εθνικό Άσμα»

Τρ Αυγ 4 , 2020
O Ύμνος εις την Ελευθερίαν, γράφτηκε από τον νεαρό Διονύσιο Σολωμό(1798 – 1857) στη Ζάκυνθο, το Μάιο του 1823. Το ποίημα αποτελείται από 158 τετράστιχες στροφές, σε τροχαϊκό μέτρο με εναλλαγές από επτασύλλαβες σε οκτασύλλαβες στροφές. Ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι που ποιήματος είναι επηρεασμένο από την Ελληνική Επανάσταση, δεδομένου ότι την εποχή […]

Σας ενδιαφέρουν