Τέλος οι μεταγωγές τρομοκρατών σε Αγροτικές Φυλακές

Με το νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις σωφρονιστικής νομοθεσίας» που παρουσιάστηκε στο υπουργικό συμβούλιο από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η κυβέρνηση βάζει τέλος στη μεταγωγή τρομοκρατών σε Αγροτικές Φυλακες

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τίθενται αυστηρότερες προϋποθέσεις για τη μεταγωγή καταδίκων κρατούμενων στα Αγροτικά Καταστήματα Κράτησης και στην Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών.

Κατά συνέπεια, απαγορεύεται εφεξής η μεταγωγή σε Αγροτικές Φυλακές και στην Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών στους καταδικασθέντες για εγκλήματα τρομοκρατίας.

«Με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου, βάζουμε φρένο στην κατάχρηση του συστήματος αδειών και πατάμε γκάζι στην κοινωνική επανένταξη των αποφυλακισθέντων» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Share...

nea

Next Post

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στα Άγραφα

Σα Αυγ 1 , 2020
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Δήμου, το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στα Αγραφα, είναι γεγονός. Συμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για γυναίκα μεγάλη σε ηλίκία, με κινητικά προβλήματα, που πρόσφατα δέχτηκε επίσκεψη συγγενών από την Αθήνα, η οποία νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείου Καρπενησίου, όπου την Δευτέρα θα γίνει το […]

Σας ενδιαφέρουν