Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στα Άγραφα

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Δήμου, το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στα Αγραφα, είναι γεγονός.

Συμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για γυναίκα μεγάλη σε ηλίκία, με κινητικά προβλήματα, που πρόσφατα δέχτηκε επίσκεψη συγγενών από την Αθήνα, η οποία νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείου Καρπενησίου, όπου την Δευτέρα θα γίνει το δεύτερο test.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αγράφων

«Λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού στο χωριό Αγραφα παρακαλούνται οι μόνιμοι κάτοικοι να τηρούν όλα τα υγειονομικά μέτρα, με την χρήση γαντιών, μασκών και να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις .

Εχουν ενημερωθεί άμεσα η Πολιτική Προστασία και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Για το κρούσμα θα ακολουθηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ψύχραιμα και υπεύθυνα με καλή συνεργασία, θα το αντιμετωπίσουμε».

Share...

nea

Next Post

Αναλυτικά οι κλειστοί χώροι όπου επιβάλλεται η χρήση μάσκας

Σα Αυγ 1 , 2020
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β 3162/31.7.2020) η απόφαση για την εφαρμογή του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε κλειστούς χώρους στο σύνολο της επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορoνοϊού COVID-19, μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2020. Αναλυτικά η απόφαση προβλέπει την υποχρέωση χρήσης μάσκας σε εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, χώρους γραφείων (δημοσίων υπηρεσιών ή ιδιωτικών επιχειρήσεων) […]

Σας ενδιαφέρουν