4 κρούσματα θετικά στη Δαύλεια, μεταξύ αυτών και ένα νεογέννητο

Ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες διερεύνησης των κρουσμάτων που αφορούν την Τοπική Κοινότητα Δαύλειας του Δήμου Λεβαδέων.

Βρέθηκαν 4 κρούσματα θετικά, μεταξύ αυτών και ένα νεογέννητο.

Τα αρνητικά κρούσματα του στενού περιβάλλοντος των θετικών κρουσμάτων τέθηκαν σε δεκαπενθήμερη κατ΄ οίκον καραντίνα.

Με ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Θανάση Καρακάντζα καθώς και της Χωρικής Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά , ολοκληρώθηκε επιτυχώς η απομάκρυνση των κρουσμάτων σε άλλη Περιφέρεια όπου είναι και ο τόπος κατοικίας τους.

Η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Θανάσης Καρακάντζας, σε δηλώσεις τους τόνισαν:

«Σε απόλυτο συντονισμό με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τον ΕΟΔΥ, το Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, Θάνου Τσαντίλα, καθώς  και την Ελληνική Αστυνομία, τηρήσαμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ως καθ΄ ύλην αρμόδιοι για τη διαχείριση τέτοιων κρίσεων.

Παρακαλούμε τους πολίτες της Δαύλειας  αλλά και του ευρύτερου Δήμου, να τηρήσουν όλα τα μέτρα προστασίας έτσι όπως ενημερώθηκαν με την παρουσία τόσο του Δημάρχου Γιάννη Ταγκαλέγκα, όσο και τη δική μας, στην Τοπική Κοινότητα Δαύλειας.

Εδόθησαν σχετικές οδηγίες στο Δήμο για τη διαχείριση του θέματος.

Ο ιός  είναι εδώ. Με ψυχραιμία και σύνεση διαχειριζόμαστε όλοι τις καταστάσεις και βεβαίως η ατομική ευθύνη του καθενός μας είναι εκείνη, η οποία θα ελαχιστοποιήσει από δω και μπρος  τα κρούσματα.

Share...

nea

Next Post

Λήξη των μαθημάτων για την εκμάθηση της Ελληνικής Γλώσσας σε ενήλικους μετανάστες/δικαιούχους διεθνούς προστασίας

Πα Ιούλ 31 , 2020
Η ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξη με τίτλο :«Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων» με MIS:5002825στο οποίο λειτουργεί Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών, ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας και στοιχείων ελληνικής ιστορίας και ελληνικού πολιτισμού σε μετανάστες και δικαιούχους διεθνούς προστασίας. Στα πλαίσια του  Υποέργο 2 με τίτλο: «Λοιπές […]

Σας ενδιαφέρουν