Αμβρυσσέας: Οριστικό!!! Στη Γ’ Εθνική

Τελικά ο Αμβρυσσέας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για δεύτερη φορά στην ιστορία του. Η οριστική απόφαση απ’ ότι φαίνεται πάρθηκε και όλοι μαζί ετοιμάζονται γι’ αυτό το δεύτερο ταξίδι στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο σύλλογος με ανάρτηση στο f/b επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές:

«Θετικά τα μηνύματα για τον Πρωταθλητή Βοιωτίας ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Διστόμου. Η Ομάδα, όπως είχε διαμηνύσει και πριν το τέλος του Πρωταθλήματος, συνεχίζει με το ίδιο βασικό διοικητικό, τεχνικό και αθλητικό δυναμικό.
Ο πρώτος κύκλος επαφών με παράγοντες και φιλάθλους, έστω και αν έγινε με καθυστέρηση, άνοιξε τον δρόμο και όλα κινούνται στην θετική προοπτική της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ, για δεύτερη φορά στην ιστορία της Ομάδας.
Ήδη εξασφαλίστηκε το Εταιρικό Σήμα που θα προβάλλεται στην ερυθρόλευκη φανέλα, δίπλα στο έμβλημα της ιστορικής Ομάδας του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Διστόμου, η οποία ξεκίνησε από το 1928 την συνεχή πορεία της».

Share...

nea

Next Post

Επαναφορά της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στο κέντρο της Θήβας

Τρ Ιούλ 28 , 2020
Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει ότι η Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης της Κοινότητας Θήβας από την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 επανέρχεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα θα πραγματοποιείται στις οδούς Αγγελίδη και Πελοπίδου.  Υπενθυμίζουμε ότι οι υπαίθριες λαϊκές αγορές εξακολουθούν να λειτουργούν με βάση τις διατάξεις του άρ. 2 της […]

Σας ενδιαφέρουν