𝝝𝞀ί𝝰𝝻𝝱𝝾ς 𝞂𝞃𝝾 𝟖𝛐 𝚷𝛂𝛎𝛆𝛌𝛌ή𝛎𝛊𝛐 𝚷𝛒𝛚𝛕ά𝛉𝛌𝛈𝛍𝛂 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐫𝐥𝐞𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠

1 min read

Το Σάββατο 22/6/2024, το Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων φιλοξένησε το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading, ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα της χρονιάς!

Η παρουσία περίπου 3.000 χιλιάδων αθλητών και αθλητριών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και πλήθους κόσμου στις εξέδρες έκανε το γεγονός ακόμα πιο ξεχωριστό και εντυπωσιακό.

Οι αθλητές απέδειξαν ότι το cheerleading δεν είναι απλώς ένα άθλημα. Είναι πάθος, ενέργεια, αφοσίωση και συνεργασία. Είναι ο συγχρονισμός, η ακρίβεια, η δύναμη και η χάρη που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν κάτι μαγικό. Είναι η αρμονία μεταξύ αθλητών και αθλητριών που συνυπάρχουν σε κάθε κίνηση, σε κάθε άλμα, σε κάθε ενθουσιώδη κραυγή. Οι cheerleaders μαθαίνουν να δουλεύουν μαζί, να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και να στηρίζονται ο ένας στον άλλον. Αναπτύσσουν δεξιότητες που δεν είναι μόνο φυσικές, αλλά και ψυχικές: ηγεσία, υπομονή, επιμονή και, πάνω απ’ όλα, ομαδικό πνεύμα.

Οι ομάδες του ΑΚΟΛ κατέκτησαν κορυφαίες θέσεις και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, γεμίζοντας μας περηφάνια και ενθουσιασμό. Ο κάθε αθλητής του ΑΚΟΛ είχε τη δική του μοναδική θέση και συνέβαλε στη δημιουργία ενός μεγάλου και δυναμικού συνόλου.  

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις:

𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝘆 𝗖𝗵𝗲𝗲𝗿 𝗖𝗼𝗲𝗱: 𝟭𝝶 𝝷έ𝞂𝝶 🏆 🥇
𝗬𝗼𝘂𝘁𝗵 𝗖𝗵𝗲𝗲𝗿 𝗖𝗼𝗲𝗱: 𝟭𝝶 𝝷έ𝞂𝝶 (𝝥𝞀ό𝝹𝞀𝝸𝞂𝝶 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝾 𝝚𝞄𝞀𝞈𝝿𝝰ϊ𝝹ό 𝞃𝝾𝞄 𝟮𝟬𝟮𝟱) 🏆 🥇
𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗖𝗵𝗲𝗲𝗿 𝗖𝗼𝗲𝗱: 𝟮𝝶 𝝷έ𝞂𝝶 (𝝥𝞀ό𝝹𝞀𝝸𝞂𝝶 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝾 𝝚𝞄𝞀𝞈𝝿𝝰ϊ𝝹ό 𝞃𝝾𝞄 𝟮𝟬𝟮𝟱) 🏆 🥈
𝗬𝗼𝘂𝘁𝗵 𝗖𝗵𝗲𝗲𝗿 𝗔𝗹𝗹 𝗚𝗶𝗿𝗹𝘀: 𝟰𝝶 𝝷έ𝞂𝝶
𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗖𝗵𝗲𝗲𝗿 𝗔𝗹𝗹 𝗚𝗶𝗿𝗹𝘀: 𝟱𝝶 𝝷έ𝞂𝝶
𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝘆 𝗖𝗵𝗲𝗲𝗿 𝗔𝗹𝗹 𝗚𝗶𝗿𝗹𝘀: 𝟲𝝶 𝝷έ𝞂𝝶

Συγχαίρουμε τις προπονήτριες ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΑΜΠΡΟΥ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΕΓΚΑ, καθώς και τους αθλητές και τις αθλήτριες ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΖΩΗ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, 
ΖΥΛΥΦΤΑΡΙ ΝΕΦΕΛΗ, ΚΑΠΑΡΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ, ΚΑΡΟΚΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΙΒΙΑΝ, ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΑΛΙΚΗ, ΜΠΑΛΑΓΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΝΤΕΛΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΝΤΙΣΑ ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΝΑΣΙΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ, ΠΕΛΩΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΥΑΚΙΝΘΗ, ΣΑΚΣΕΝΙ ΓΙΟΛΑ, ΣΙΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΣΙΜΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ, ΣΠΑΡΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΣΠΑΡΟΥ ΜΥΡΤΩ, ΣΤΑΜΠΟΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΩΛΗΝΑΡΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΑΖΕΔΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ και ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ΓΑΖΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΓΚΑΝΑΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΔΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΚΟΥΡΕΝΤΗ ΣΟΦΙΑ, ΚΟΨΑΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΝΟΥΣΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΠΙΤΟΥΤΣΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΜΠΟΥΤΣΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΣΤΑΦΛΙΩΤΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΤΣΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΙΡΕΠΑ ΆΝΘΙΑ, ΤΣΩΝΗ ΘΕΟΠΙΣΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΙΡΗ.

Οι εξαιρετικές αυτές επιδόσεις αποδεικνύουν τη σκληρή δουλειά, το πάθος και την αφοσίωση όλων των μελών της ομάδας. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στις ομάδες Youth Cheer Coed και Junior Cheer Coed για την πρόκρισή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading του 2025 στη Σλοβενία!!! 🎉

Η ομάδα του ΑΚΟΛ που θα μας εκπροσωπήσει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2024 στο Oslofjord της Νορβηγίας, απέδειξε ότι είναι έτοιμη να συναρπάσει και το Ευρωπαϊκό αθλητικό κοινό!!!

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας, κ. Γιάννης Βρούτσης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ενθουσιάστηκε με τις επιδόσεις των αθλητών  και μίλησε για την εξέλιξη του cheerleading ως το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ελλάδα. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στους γονείς των αθλητών, οι οποίοι παρεβρέθηκαν στους αγώνες και με την παρουσία τους εμψύχωσαν και ενθάρρυναν τους αθλητές μας, καθώς και στον κ. Γιάννη Μίγα, Γενικό Αρχηγό του ΑΚΟΛ και έφορο του τμήματος, στην κ. Ελένη Τουλουμενίδου μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Cheerleading, στην κ. Παρασκευή Σάλτα-Μπάτσαρη και στην κ. Ιωάννα Ρεντίφη, για την αμέριστη βοήθειά τους.

Share...

Διαβάστε επίσης...