Αποχαιρετιστήρια παράσταση χορού των τμημάτων Latin Ballroom & Oriental του Συλλόγου Πελοποννησίων Ν. Βοιωτίας «Η ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ»

1 min read

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο εκδηλώσεων Villa Electus η αποχαιρετιστήρια παράσταση χορού των τμημάτων Latin, Ballroom & Oriental του Συλλόγου Πελοποννησίων Νομού Βοιωτίας η Αγία Λαύρα.

Οι μαθητές των τμημάτων αλλά και πιο προχωρημένοι χορευτές παρουσίασαν χορογραφίες στους χορούς salsa, salsa rueda, bachata, ευρωπαϊκό τανγκό, chacha, rumba, kizomba, foxtrot/tango και μια χορογραφία all ladies free style υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου και χορογράφου Κατακαλίδου Στέλλας, καθώς και μια χορογραφία oriental της χοροδιδασκάλου Γκικοπούλου Ελένης, που ξεσήκωσε τους θεατές.

Ήταν μια βραδιά με πάνω από 150 καλεσμένους, οι οποίοι απόλαυσαν, μετά φαγητού, συνολικά δεκαπέντε χορογραφίες και στη συνέχεια διασκέδασαν υπό τις μουσικές του ταλαντούχου DJ Νίκου Αγγελόπουλου. Το γλέντι κράτησε μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, όπου χορευτές και καλεσμένοι διασκέδασαν σε ένα μουσικοχορευτικό latin και ελληνικό πάρτι, που τα είχε όλα, όπως χορευτικά παιχνίδια με πολλές εκπλήξεις για όλους.

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Νομού Βοιωτίας, ιδρύθηκε το 1977 και σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τον Πρόεδρο κ. Πεθαίνο Κωνσταντίνο, τις Αντιπροέδρους κα Μαρκοπούλου Ευαγγελία και κα  Παναγιωτακοπούλου Αδαμαντία, τον Γενικό Γραμματέα κ. Μεσολογγίτη Βασίλη, τον Ταμία κ. Τσιαπραλή Δημήτρη και τα μέλη κ. Ανδρίτσο Ανδρέα, κ. Λορέντζο Μάρκο, κ. Μπολοβίνη Σπύρο, κα Παπαπέτρου Τούλα και κ. Ταρνάρα Ιωάννη.

 Η ίδρυση του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Πελοποννησίων έγινε το Σεπτέμβριο του 2015 και σήμερα χοροδιδάσκαλος είναι η κ. Κραβαρίτη Μαρία. Από το 2020, με μία μεγάλη παύση λόγω του κορωνοιού, λειτουργούν τμήματα Latin και Ευρωπαϊκών χορών, με χοροδιδάσκαλο την κυρία Κατακαλίδου Στέλλα. Ενώ, φέτος ξεκίνησαν στο σύλλογο και μαθήματα οριεντάλ, γνωστό και ως belly dance, με χοροδιδάσκαλο την κυρία Γκικοπούλου Ελένη.

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων η Αγία Λαύρα, οι χοροδιδάσκαλοι και οι μαθητές ευχαριστούν θερμά για την συνεργασία τους στην υλοποίηση της χορευτικής αυτής βραδιάς το VILLA ELECTUS, το κέτερινγκ Μπαρμπαγιάννη, τον DJ Νίκο Αγγελόπουλο, τη φωτογράφο & βιντεολήπτρια Ιωάννα Στάμου, το τυπογραφείο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, καθώς και τους χορευτές Καλλιαντάση Ασημίνα, Μαρκοπούλου Ασπασία, Καντά Παναγιώτη, Μάτσα Γιάννη και Μπολτέτσο Αντώνη.

Share...

Διαβάστε επίσης...