Ο Ερντογάν απορρίπτει τις σφοδρές επικρίσεις σχετικά με τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέρριψε τις διεθνείς αντιδράσεις και την καταδίκη για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, υποστηρίζοντας ότι αυτό έχει να κάνει με τα «κυριαρχικά δικαιώματα» της χώρας του.

«Αυτοί που δεν αντιδρούν έναντι της ισλαμοφοβίας στις χώρες τους (…) επιτίθενται κατά της βούλησης της Τουρκίας να ασκεί τα κυριαρχικά δικαιώματά της», είπε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια μιας τελετής, μέσω τηλεδιάσκεψης. «Λάβαμε αυτήν την απόφαση όχι σε σχέση με όσα οι άλλοι λένε, αλλά σε σχέση με τα δικαιώματά μας, όπως το κάναμε στη Συρία, στη Λιβύη και αλλού», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Share...

nea

Next Post

Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων

Κυ Ιούλ 12 , 2020
Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 18.00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων, ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ   στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1) Έγκριση12ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού τρέχουσας χρήσης  (159/2020 Απόφαση Ο.Ε) Εισηγητής :Αντιδήμαρχος  Διοικητικών ,Οικονομικών Υπηρεσιών ,Τοπικής Οικονομικής […]

Σας ενδιαφέρουν