Στο Τμήμα Αγροτών του e-ΕΦΚΑ Στερεάς Ελλάδας ο Γιώργος Μουλκιώτης

Ο Βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης,μετέβη στην Λαμία καιπραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με υπηρεσιακούς παράγοντες στο Τμήμα Αγροτών τουe-ΕΦΚΑ Στερεάς Ελλάδας. 

Το κεντρικό θέμα συζήτησης αφορούσε τα αδιέξοδα και τις μεγάλες καθυστερήσεις, που έχουν προκύψει σε ό,τι αφορά την εμπρόθεσμη απονομή συντάξεων αγροτών και γενικότερα τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στη λειτουργία του Τμήματος Αγροτών του e-ΕΦΚΑ Στερεάς Ελλάδας,  η οποία ταλαιπωρεί τόσο τους πολίτες, που πρέπει να εξυπηρετηθούν από τον ασφαλιστικό φορέα,  όσο και τους ίδιους τους υπαλλήλους, που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες. 

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες τόνισαν στον βουλευτή ότι η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, καθιστά δυσχερή και απαγορευτική τη διεκπεραίωση των συσσωρευμένων υποθέσεων, που αφορούν στις διαδικασίες απονομής συνάξεων αγροτών.

Ο Γιώργος Μουλκιώτης, με τη σειρά του, διαβεβαίωσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Τμήματος Αγροτών του e-ΕΦΚΑ Στερεάς Ελλάδας ότι, θα κινηθεί μέσω κοινοβουλευτικής διαδικασίας και ως μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, θα αναδείξει τεκμηριωμένα τα πρόβλημα της υπηρεσίας, με την αποχώρηση στελεχών τα τελευταία χρόνια, ως αιτία της ταλαιπωρίας και καθυστέρησης απονομής των συντάξεων, που απασχολεί όλους τους συνταξιούχους αγρότες της Στερεάς Ελλάδας, στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που παρατηρούνται και τα οποία δυστυχώς επηρεάζουν ασφαλισμένους, συνταξιούχους και υπαλλήλους.

Επίσης επισήμανε ότι πάγια θέση του Κινήματος Αλλαγής είναι η αδήριτη ανάγκη άμεσης ενίσχυσης των υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ για απονομή συντάξεων με έμπειρους υπαλλήλους, αλλά και αξιοποιώντας για ένα διάστημα ακόμα και τους συνταξιούχους – πρώην υπαλλήλους του ΕΦΚΑ με εμπειρία στην έκδοση των εκκρεμών συντάξεων, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των συνταξιούχων (και χωρίς σύνταξη) αγροτών.

Share...

nea

Next Post

Τζον Ροκφέλερ. Ο άνθρωπος που άγγιξε την κορυφή του κόσμου!!!

Τε Ιούλ 8 , 2020
Ο Τζον Ροκφέλερ γεννήθηκε σαν σήμερα στις 8 Ιουλίου του 1839 στην Νέα Υόρκη. Παιδί πολύτεχνης οικογένειας με πατέρα άστατης φύσεως, μεγάλωσε με τις διδαχές της μητέρας του σε ένα περιβάλλον λιτό και φτωχικό. Διέθετε όμως το προνόμιο να εξοικονομεί χρήματα από μικρή ηλικία, λόγω του πηγαίου ταλέντου του στα […]

Σας ενδιαφέρουν