Γιώργος Μουλκιώτης: Αναγκαία η άμεση διαπλάτυνση και ανακατασκευή του οδοστρώματος της Π.Ε.Ο. Θηβών – Χαλκίδας (κόμβος Ριτσώνας)

Ο Γιώργος Μουλκιώτης, βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, με ερώτηση απευθυνόμενη στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, επισημαίνει την διαμορφωθείσα επικινδυνότητα κυκλοφορίας οχημάτων και αναγκαιότητα διαπλάτυνσης και ανακατασκευής του οδοστρώματος της Π.Ε.Ο.  Θηβών – Χαλκίδας (κόμβος Ριτσώνας).

Στην ερώτησή του, ο βουλευτής τονίζει ότι πρόκειται για έναν δρόμο που έχει κατασκευασθεί την δεκαετία του 1950 ενώ η κυκλοφορία επ’ αυτού είναι δυσανάλογη του πλάτους και της ποιότητας του οδοστρώματος και οι διελεύσεις ανά 24 ώρο υπολογίζονται από 1700 έως 2000 περίπου. 

Επίσης τονίζει ότι αποτέλεσμα του φόρτου και της συμφόρησης των οχημάτων, σε συνδυασμό με το πλάτος της οδού, είναι να έχουν προκληθεί εκατοντάδες ατυχήματα και μάλιστα πλείστα θανατηφόρα, ενώ σε περίπτωση εντόνων βροχοπτώσεων, τα νερά κατακλύζουν το οδόστρωμα και καθίσταται αδύνατη η διέλευση οχημάτων στο ύψος της πρώτης εισόδου του χωριού Ελεώνας, με κίνδυνο την περαιτέρω απώλεια ανθρωπίνων ζωών, πέραν των άλλων τροχαίων ατυχημάτων.

Κατόπιν αυτών, ζητά από τον αρμόδιο υπουργό την άμεση διαπλάτυνση και ανακατασκευή της ΠΕΟ Θηβών – Χαλκίδας (κόμβος Ριτσώνας).   

Share...

nea

Next Post

Το Σ.Ι.Υ.Λιβαδειάς καταγγέλλει ως “χουντικό” το ν/σ για τις συγκεντρώσεις

Τε Ιούλ 8 , 2020
Επίθεση στην κυβέρνηση από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς για το «χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο που κατέθεσε και προωθεί για συζήτηση στη Βουλή», που καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς, την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 8 το βράδυ. Η ανακοίνωση του Σωματείου: Συναδέλφισσες Συνάδελφοι, το Δ.Σ του Σωματείου μας, καταγγέλλει την κυβερνητική […]

Σας ενδιαφέρουν