Δεν θα λειτουργήσει το κατασκηνωτικό κέντρο της Παλιομηλιάς

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι με χθεσινή απόφαση που πήρε με πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα λειτουργήσει το κατασκηνωτικό κέντρο της Παλιομηλιάς, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, για την θερινή κατασκηνωτική περίοδο 2020. 

Η διασφάλιση της προστασίας της υγείας των παιδιών και των οικογενειών τους, η κατά το δυνατόν καλύτερη διασφάλιση της δημόσιας υγείας από πλευράς του Δήμου καθώς και η απρόβλεπτη εξέλιξη της πορείας του κορωνοϊού τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στην λήψη αυτής της δύσκολης απόφασης.

Ο Δήμος Λεβαδέων ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο και δεσμεύεται να συνεχίσει τη λειτουργία της κατασκήνωσης όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες και όλοι μας ασφαλείς. 

Share...

nea

Next Post

Κωμικοτραγική απάντηση Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη ζημιά από τις συνεχιζόμενες κλοπές μετασχηματιστών

Πα Ιούλ 3 , 2020
Σε απάντηση στην ερώτηση του βουλευτή Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Μουλκιώτησχετικά με τις συνεχιζόμενες κλοπές μετασχηματιστών της ΔΕΗ ΑΕ στον νομό Βοιωτίας, προέβη χθες το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η εν λόγω, σύντομη κατά τα άλλα απάντηση, μόνο ως κωμικοτραγική μπορεί να χαρακτηριστεί.  Την ώρα που η συσσωρευμένη πενταετής ζημία λόγω των […]

Σας ενδιαφέρουν