Αντικατάσταση της παροχής νερού από αμιαντοσωλήνα σε νέο πλαστικό σωλήνα στην οδό 28ης Οκτωβρίου της Δ.Κ. Σχηματαρίου

Σε αλλαγή αντικατάστασης της παροχής νερού από  αμιαντοσωλήνα σε νέο πλαστικό σωλήνα   προχώρησε η δημοτική αρχή στην οδό 28ης Οκτωβρίου της Δ.Κ. Σχηματαρίου, προκειμένου να επιτευχθεί η αναβάθμιση του πόσιμου νερού και η διασφάλιση της υγείας των δημοτών. Ο αμίαντος έχει χαρακτηρισθεί επίσημα ως επικίνδυνο για την υγεία υλικό, αφού κατατάσσεται στην πρώτη κατηγορία καρκινογόνων υλικών. Επίσης, θεωρείται ότι δύναται να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα του νερού.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι «Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να δίνει λύσεις σε χρόνια προβλήματα, όπως με την αντικατάσταση όλων των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης, διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών.»

Share...

nea

Next Post

Εκστρατεία καθαριότητας δρόμων, δημόσιων ανοικτών χώρων, οικοπέδων και αγροτεμαχίων, εν όψει της θερινής περιόδου

Τε Ιούλ 1 , 2020
Η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 1η Μαΐου και πολλοί ιδιοκτήτες οικοπέδων και αγροτεμαχίων ευαισθητοποιήθηκαν και προχώρησαν στον καθαρισμό τους και στην απομάκρυνση υλικών ή αντικειμένων που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά. Για εκείνους που δεν έχουν προβεί στο καθαρισμό τους, αλλά και στα πλαίσια της εκστρατείας καθαριότητας και […]

Σας ενδιαφέρουν