Ελεύθερη άθληση στα “Summer Camp” του Δήμου Χαλκιδέων

Την Πέμπτη 25/06/2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με θέμα τη λειτουργία των «καλοκαιρινών camp» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΟΑΠΠΕΧ, παρουσία της Προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένης Αϊδίνη, μελών του ΔΣ και προπονητών των Αθλητικών Σωματείων.

Για  πρώτη χρονιά, η άθληση θα είναι ελεύθερη, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους αθλούμενους, καθώς ο Οργανισμός δεν θα εισπράξει το αντίτιμο χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, πλην του Κολυμβητηρίου, όπου και για αυτό όμως ελήφθη η μέριμνα για ελεύθερη χρήση σε ΑΜΕΑ και μακροχρόνια ανέργους.

Επίσης αποφασίστηκε οι υπεύθυνοι προπονητές των summercamp, θα πρέπει απαραίτητα να είναι απόφοιτοι των ΤΕΦΑΑ ή να διαθέτουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Share...

nea

Next Post

ΕΚΘΕΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Σα Ιούν 27 , 2020
Μετά από αυτήν την κάπως δύσκολη, και ομολογουμένως πρωτόγνωρη, εμπειρία που ζήσαμε την φετινή άνοιξη, μία εμπειρία που μας κράτησε σε απόσταση να προσπαθούμε να επικοινωνούμε χωρίς να μπορούμε να κοιταζόμαστε και να πλησιάζουμε ο ένας τον άλλο, η Λέσχη μας, εμείς, η παρέα μας αποφασίσαμε να αντλήσουμε κουράγιο από […]

Σας ενδιαφέρουν