Παρεμβάσεις Πούλου για ΕΑΒ, ΛΑΡΚΟ και πρόστιμα σε καφετέριες

Στην ανάγκη ενίσχυσης και αναδιάρθρωσης των δύο Στρατηγικής, Εθνικής σημασίας επιχειρήσεις ΕΑΒ και ΛΑΡΚΟ, με την αξιοποίηση των νέων δυνατοτήτων που υιοθέτησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λόγω της πανδημίας covid 19, αναφέρθηκε η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου με παρέμβαση της κατά τη συζήτηση της Eπίκαιρης Επερώτησης 53 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την Οικονομία.

Σύμφωνα με τη βουλευτή από τις απαντήσεις του Υπ. Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη, επιβεβαιώθηκε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο (ούτε πρόθεση), να στηρίξει τις δύο επιχειρήσεις.

Επίσης η κ. Πούλου αναφέρθηκε στο επίκαιρο θέμα, των υπέρογκων προστίμων που επιβάλλονται στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με αφορμή τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στη Λιβαδειά.

“Η αυστηρότητα της τήρησης των μέτρων εξαντλείται στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες ενώ δεν προβλέπονται καν” είναι το σχόλιο της.

Share...

nea

Next Post

Η Π.Ε.Βοιωτίας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες - Φ.Παπαθωμά: «Υλοποιούμε με όλα τα μέσα το καθήκον μας απέναντι στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας»

Τρ Ιούν 23 , 2020
Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας  επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής  Σύμπραξης   στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)   παρέλαβε  τη Δευτέρα 22-06-2020  νωπά   προϊόντα ( κρέατα, τυροκομικά,  οπωροκηπευτικά  )  και  βρεφικές τροφές   .   Τα εν λόγω προϊόντα καθώς και  είδη ΒΥΣ  (καθαριστικό γενικής χρήσης , υγρό πιάτων οδοντόκρεμα, σαμπουάν , σαπούνι,  σκόνη πλυντηρίου , βρεφικές πάνες, μωρομάνδηλα  ) θα  παραδοθούν από τον ανάδοχο προμηθευτή  στα  καθορισμένα σημεία διανομής  των εταίρων […]

Σας ενδιαφέρουν