ΚΕΔΗΛ_Εμβολιασμός παιδιών – προσφύγων

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ.) υποδέχτηκε, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 στα γραφεία της, την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα «Υγεία για Όλους».

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν η παιδιατρική κλινική εξέταση και ο εμβολιασμός 81 παιδιών-προσφύγων, ηλικίας από 0 έως 17 ετών, δικαιούχων του προγράμματος «ESTIAΙΙ: Μίσθωση διαμερισμάτων σε αιτούντες άσυλο στη Λιβαδειά». Πρόκειται για την όγδοη ιατρική παρέμβαση που υλοποιείται στον Δήμο Λεβαδέων και στην ΚΕΔΗΛ.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ. κ. Εμμανουήλ Τσεσμετζής ευχαρίστησε την ιατρική ομάδα και τη συντονίστρια του προγράμματος, κ. Ελένη Σωτηροπούλου για τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια και σημείωσε ότι μέσω του εμβολιασμού προστατεύεται η ατομική και δημόσια υγεία.  Επίσης, υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας με ευαισθησία στηρίζει κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται για τη διασφάλιση μιας ήρεμης οικογενειακής ζωής στους πρόσφυγες για να καταφέρουν σταδιακά να ξεπεράσουν τις τραυματικές εμπειρίες του πολέμου και τις κακουχίες που βιώσαν έως ότου φθάσουν στη χώρα μας.   

Share...

nea

Next Post

Από αύριο ξεκινά η καταβολή της 2μηνης παράτασης των επιδομάτων ανεργίας που έληξαν το Μάιο

Τρ Ιούν 23 , 2020
Κατόπιν της δημοσίευσης της ΚΥΑ 24760/550/2020 στο ΦΕΚ 2484/Β/22-6-2020 για την 2μηνη παράταση των επιδομάτων ανεργίας που έληξαν το Μάιο του 2020, ο Οργανισμός ενημερώνει τους δικαιούχους ότιηκαταβολή του πρώτου μήνα της παράτασης θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη 24 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι η παράταση […]

Σας ενδιαφέρουν