Καταλληλότητα ακτών κολύμβησης Π.Ε. Βοιωτίας για την κολυμβητική περίοδο 2020

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. 1718_1349 / 12-06–2020 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Βοιωτίας περί καταλληλότητας υδάτων κολύμβησης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας για την κολυμβητική περίοδο έτους 2020, απαγορεύεται η κολύμβηση για την προστασία της Δημόσιας Υγείας:

•Σε όλα τα μικρά και μεγάλα λιμάνια, μόνιμα αγκυροβόλια και ναυπηγεία καθώς και σε απόσταση 200μ. εκατέρωθεν αυτών.

•Σε ζώνη 200μ. εκατέρωθεν εκβολών αποχετευτικών αγωγών λυμάτων ή βιομηχανικών αποβλήτων καθώς και κάθε άλλης παρόμοιας εκβολής.

•Στο αγκυροβόλιο που είναι σκάλα φορτώσεως του βωξίτη Μπάρλου στην περιοχή παραλίας Διστόμου σε απόσταση 100μ. εκατέρωθεν αυτού.

•Σε απόσταση 200μ. εκατέρωθεν ιχυοκαλλιεργειών- ιχθυογεννητικών σταθμών. 

«Η Βοιωτία διαθέτει πανέμορφες παραλίες οι οποίες διαθέτουν καθαρά νερά. Το καλοκαίρι μπορούμε να τις χαρούμε όλοι μας με ασφάλεια»,τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας.

Share...

nea

Next Post

Δήμος Θηβαίων: Ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών – ΜΠΛΕ ΚΩΔΩΝΕΣ

Δε Ιούν 22 , 2020
Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) υλοποιεί πρόγραμμα ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών, έχοντας τοποθετήσει σε διάφορα σημεία της πόλης και των κοινοτήτων μπλε κώδωνες, που αποτελούν ένα χωριστό ρεύμα ανακύκλωσης. Εξυπηρετούν τις οικίες αλλά κυρίως τους μεγάλους παραγωγούς και τα σημεία επαγγελματικών δραστηριοτήτων όπως π.χ. κέντρα διασκέδασης, […]

Σας ενδιαφέρουν