Νέα καθήκοντα για τον Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα – Αναλαμβάνει και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΑΣΕ ΑΕ

Πραγματοποιήθηκε στην Λαμία, την 16-06-2020 η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΑΣΕ ΑΕ) στην έδρα της εταιρείας Μιαούλη 8.  Μέσα σε κλίμα συνεργασίας και ομοφωνίας,  με προεδρεύοντα της  ΓΣ, τον Δήμαρχο Λαμιέων Ευθ. Καραΐσκο, εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, και εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ. της Εταιρείας, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα  ως ακολούθως:
1.    Ταγκαλέγκας Ιωάννης – Πρόεδρος του ΔΣ,  Δήμαρχος Λεβαδέων
2.    Στιβακτή Αθανασία –Αντιπρόεδρος του ΔΣ,  Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας   
3.    Σταθάς Ιωάννης  – Γραμματέας ΔΣ, Δήμαρχος Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας  
4.    Καραΐσκος Ευθύμιος – Δήμαρχος Λαμιέων, Μέλος ΔΣ
5.    Ταγκαλής Παναγιώτης – Δήμαρχος Δελφών,  Μέλος ΔΣ
6.    Μαυρίκος Νικόλαος – Δήμαρχος Σκύρου, Μέλος ΔΣ
7.    Καραλή Παρασκευή – Δήμαρχος Ορχομενού, Μέλος ΔΣ
8.    Λιόλιος Χαράλαμπος – Δήμαρχος Δομοκού (ως Εκπρόσωπος της ΠΕΔ), Μέλος ΔΣ
9.    Ντασιώτης Γεώργιος –  Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, Μέλος ΔΣ
Με το πέρας των διαδικασιών ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας – Δήμαρχος Λιβαδειάς  δήλωσε μεταξύ  άλλων  :  
«…Αναλαμβάνω Πρόεδρος στο Διοικητικό  Συμβούλιο της Εταιρείας ΟΑΣΕ, μεταξύ άξιων και εξαιρετικών στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συνεργατών Δημάρχων της Περιφέρειάς μας.  Αποτελούμε το ΔΣ μιας εταιρείας, με σημαντική συνεισφορά, στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη, ιδιαίτερα μέσω των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ) στην Στερεά Ελλάδα.
Για μένα- ως Δήμαρχος Λιβαδειάς –είναι ιδιαίτερη τιμή, να βρίσκομαι επικεφαλής της Εταιρείας ΟΑΣΕ, στην ίδρυση της οποίας πρωτοστάτησε και διετέλεσε πρώτος πρόεδρος αυτής το 2002, ο αείμνηστος Δήμαρχος Λεβαδέων, Χρήστος Παλαιολόγος.
Εκφράζοντας την βούληση όλων των μελών του ΔΣ και του Διευθυντή της Εταιρείας, δηλώνω ότι συνεχίζουμε τις άοκνες προσπάθειες για την Τοπική Ανάπτυξη, τον αναπτυξιακό σχεδιασμό, με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας,  για το καλύτερο των τοπικών κοινωνιών…»

Share...

nea

Next Post

Άρνηση του εξωκοινοβουλευτικού υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεράσιμου Θωμά να απαντήσει γραπτώς στα ερωτήματα για την εκκαθάριση της ΛΑΡΚΟ και να καταθέσει τα ζητούμενα έγγραφα

Σα Ιούν 20 , 2020
ε ερώτηση με αίτημα κατάθεσης εγγράφων, που είχε καταθέσει ο βουλευτής Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης με συνυπογραφή και άλλων βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής και αφορούσε τα ζητήματα της εκκαθάρισης της ΛΑΡΚΟ, απέστειλε απάντηση στη Βουλή τον Ελλήνων ο εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεράσιμος Θωμάς στις 16-6-2020.  Πλην όμως δεν κατέθεσε τα […]

Σας ενδιαφέρουν