Από τη Θήβα η εκκίνηση του Classic Rally Acropolis Legends

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όμορφες στιγμές κλασικού αγωνιστικού ράλλυ στις ιδιόμορφες και απαιτητικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας αύριο Κυριακή 14 Ιουνίου.

Με την έγκριση της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ, ο Σ.Ι.Σ.Α (Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων)  διοργανώνει εκδήλωση για κλασικά αυτοκίνητα Classic Rally Acropolis Legends που θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες και σε δύο διαφορετικές περιοχές.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου η εκκίνηση για το μέρος της Στερεάς Ελλάδας θα δοθεί στις 09:00 στη Θήβα και στη συνέχεια ακολουθεί τις εξής διαδρομές.

09:00-11:15 Θήβα, Μάζι, Λιβαδειά, Χαιρώνεια, Τιθορέα, Αμφίκλεια. (προαιρετικό σκέλος για την κατηγορία Touring Trophy)

11:15-15:00 Αμφίκλεια, Γραβιά, Χάνι Ζαγκανά, Σουβάλα, Φτερόλακκα, Αράχωβα, Αρβανίτσα.

15:00-16:00 Ανασυγκρότηση στην Αρβανίτσα και στη συνέχεια Αρβανίτσα, Αγ. Άννα, Αλυκή, Καπαρέλι, Ερυθρές, Φυλή, Ακρόπολη.

Τερματισμός 2ης μέρας 19:00 Ακρόπολη (Διόνυσος).

21:00 Ανάρτηση αποτελεσμάτων.

Share...

nea

Next Post

Σπάνια γιγάντια τσούχτρα εθεάθη μόλις για τέταρτη φορά στα χρονικά

Κυ Ιούν 14 , 2020
Μια σπάνια ροζ τσούχτρα, ενός τεράστιου σε μέγεθος είδους, εθεάθη μόλις για τέταρτη φορά στα χρονικά! Μια τεράστια μέδουσα, του εξαιρετικά σπάνιου είδους Drymonema dalmatinum, η διάμετρος του οποίου μπορεί να φτάσει μέχρι και τα τρία μέτρα, εθεάθη για πρώτη φορά από το 2014 και τέταρτη συνολικά στα χρονικά! Το παράξενο αυτό πλάσμα πήρε το […]

Σας ενδιαφέρουν