Μήνυμα του Βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα είναι μόνο ένας σταθμός στην πορεία κάθε νέου και νέας για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Ασχέτως του αποτελέσματος, είναι σημαντικό να θυμόμαστε όλοι πως στην πολύχρονη διαδρομή των νέων μας στην εκπαίδευση, με συνοδοιπόρους γονείς και εκπαιδευτικούς, υπάρχουν μόνο νικητές.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δύσκολη δοκιμασία που κρίνει σε σημαντικό βαθμό το μέλλον και την επαγγελματική σταδιοδρομία των νέων μας, αλλά δεν τα καθορίζει εξ’ ολοκλήρου. Η πολιτεία στέκεται αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια των παιδιών.

Οι συνθήκες που βιώσαμε το τελευταίο διάστημα ήταν και είναι πρωτοφανείς λόγω του κορωνοϊού (COVID-19), με τις σχολικές μονάδες κλειστές χωρίς να πραγματοποιούνται διδασκαλίες για αρκετό χρονικό διάστημα. 

Εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές και στις μαθήτριές μας που συμμετέχουν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, καλή δύναμηκαι τους καλώ να εμπιστευτούν τις δυνάμεις και τις γνώσεις που αποκόμισαν και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν το στόχο τους. Χωρίς αμφιβολία, με το ταλέντο και τις δεξιότητές τους θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια ακόμα καλύτερη κοινωνία για όλους.

Εύχομαι επίσης στις οικογένειες των μαθητών και μαθητριών μας, υγεία και υπομονήγια να στηρίζουν τα παιδιά σε όλες τις προσπάθειες και τις επιλογές τους.

Share...

nea

Next Post

Διανομή εμφιαλωμένων νερών, μασκών και γαντιών μίας χρήσης στα εξεταστικά κέντρα - Το μήνυμα του Δημάρχου για τις Πανελλήνιες

Κυ Ιούν 14 , 2020
Στις 15 Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 για τα Γενικά Λύκεια της χώρας και στις 16 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά.  Ο Δήμος Θηβαίων στο πλαίσιο της απρόσκοπτης έναρξής τους και μέσω του Τμήματος  Παιδείαςτου,  εκτός από το συσκευασμένο αντισηπτικό που διέθεσε το υπουργείο Παιδείας και κατένειμε ο Δήμος στα εξεταστικά κέντρα, θα […]

Σας ενδιαφέρουν