Κ. Αγγελόπουλος: “Συνεχίζουμε μαζί πιο δυναμικά για το καλό της Ελλάδας, της Βοιωτίας και των πολιτών!”

Ευχαριστώ θερμά τους περισσότερους από 4.720 ψηφοφόρους της Βοιωτίας που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η στήριξή τους με γεμίζει ευθύνη να συνεχίσω δυναμικά την πορεία μου στην ενεργή πολιτική δράση. Θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους τους Βοιωτούς ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο του Νομού μας.

Η κάλπη της 21ης Μαΐου έδωσε καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριακό Μητσοτάκη. Οι επικείμενες εκλογές είναι εξίσου κρίσιμες. Θα πρέπει να δοθεί και πάλι ισχυρό μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας στο δρόμο των ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων και της βελτίωσης της καθημερινότητας όλων των πολιτών.

Συνεχίζουμε μαζί πιο δυναμικά για το καλό της Ελλάδας, της Βοιωτίας και των πολιτών!

Share...

nea

Next Post

«EVRIPOSNIGHTRUN 23» ... Δηλώστε συμμετοχή ...

Πε Μάι 25 , 2023
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του www.evriposnightrun.gr., για το νυκτερινό αγώνα δρόμου σε Δημόσιο Δρόμο στη Χαλκίδα, με την επωνυμία: EVRIPOSNIGHTRUN 23 και που διεξαχθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου και ώρα 20:30. Τον αγώνα συνδιοργανώνουν, ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η […]

Σας ενδιαφέρουν