Ισχυρά μηνύματα στην εκδήλωση του Κώστα Αγγελόπουλου

0 min read

Με πλήθος κόσμου και με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων του Νομού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18 Μαΐου η κεντρική εκδήλωση στη Λιβαδειά του υποψήφιου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Αγγελόπουλου Κωνσταντίνου.

Ήταν μία ξεχωριστή ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους και η οποία πλαισιώθηκε με πλούσιο μουσικό περιεχόμενο. Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έκανε μια πρώτη αποτίμηση της προεκλογικής περιόδου, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου και περιέγραψε τις πολιτικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αγγελόπουλος ανέφερε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι η σταθερότητα και η οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας σε ένα περιβάλλον ασφάλειας. Παράλληλα, περιέγραψε τις προτεραιότητες της επόμενης τετραετίας για τη Νέα Δημοκρατία και ευχαρίστησε τις πολύ σημαντικές προσωπικότητες από όλους τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους που παρέστησαν στην εκδήλωση.

Ο κ. Αγγελόπουλος υπογράμμισε τις βασικές προτεραιότητές του όσον αφορά την προώθηση των θεμάτων της Βοιωτίας:

  • Κίνητρα για την αντιμετώπιση της μείωσης του πληθυσμού και της ερήμωσης των χωριών,
  • Ενίσχυση των υποδομών παιδείας, υγείας και μεταφορών,
  • Εκσυγχρονισμός της αγροτικής παραγωγής,
  • Ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και προώθηση των συνεργασιών,
  • Ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος του Νομού και προσέλκυση τουριστών,
  • Αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, και
  • Έμφαση στην προστασία και υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία.

Στη συνέχεια ο κ. Αγγελόπουλος ανέφερε: «Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για το αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, αλλάζοντας εκείνα που μας κρατούν πίσω. Σε ένα δρόμο κρατικών μεταρρυθμίσεων, οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής ενδυνάμωσης. Για να γίνει η Ελλάδα μια χώρα σύγχρονη και πρωτοπόρος, που νοιάζεται για όλους τους πολίτες.»
Και συνέχισε: «Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές, με στόχο να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια για μια Ελλάδα και μια Βοιωτία που αλλάζει. Σας καλώ να δώσουμε, από τη Βοιωτία, αυτόν τον κοινό αγώνα. Για την πατρίδα μας, για τον τόπο μας, για το μέλλον μας, για τα παιδιά μας»

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων: Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλέξανδρος Μητάς, Μιχάλης Σαγιάννης, Ιωάννης Αποστόλου, Ιωάννης Δήμου, Αθανάσιος Καλογρηάς. Ο εντεταλμένος σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Κωνσταντίνος Μερτζάνης. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε σελίδα» κ. Δημήτρης Καραμάνης. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ο κ. Κωνσταντίνος Στάικος, και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Λύγγος.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από σπουδαίους μουσικούς της πόλης που τυγχάνουν πανελλήνιας αναγνώρισης: τον κ. Λεωνίδα Βλάχο, τον κ. Σπύρο Πανουργιά και τον κ. Αντώνη Κεραμυδά οι οποίες κράτησαν συντροφιά για αρκετές ώρες στους παρευρισκόμενους.

Share...

Διαβάστε επίσης...