Προληπτική απολύμανση στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Θηβαίων

Μετά τις απολυμάνσεις στα Γυμνάσια και τα Λύκεια ο Δήμος Θηβαίων προχώρησε και σε απολυμάνσεις των εσωτερικών χώρων όλων των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων ευθύνης του, μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του. 

Όπως επισημαίνει η Πρόεδρος της Επιτροπής και Δημοτική Σύμβουλος κα Ιουλία Κοντού

«Όλο το διάστημα που έμειναν κλειστά τα σχολεία, το αρμόδιο προσωπικό καθαριότητας πραγματοποιούσε σχολαστικούς καθαρισμούς. Αποφασίστηκε, λοιπόν, ως συμπληρωματικό προληπτικό μέτρο για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών να πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μία εβδομάδα μετά την επαναλειτουργίας τους. Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων είναι συνεχώς σε επαφή με τους διευθυντές των σχολείων, και με υπευθυνότητα θα λάβει οποιοδήποτε επιπλέον μέτρο χρειαστεί για να μείνουν ασφαλείς μαθητές, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Αναστασίου, τη Δημοτική Αρχή και τις αρμόδιες υπηρεσίες». 

Share...

nea

Next Post

Απάντηση Δημοτικής Αρχής Δ.Θηβαίων στην παράταξη της αντιπολίτευσης για την κατασκευή της μάνδρας

Τε Ιούν 10 , 2020
Σε απάντηση δημοσίευσης της παράταξης της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων «Ο Πολίτης στο Κέντρο»,  περί κατασκευή μάνδρας δήθεν σε ιδιωτικό χώρο, αναφέρουμε ότι οι εργασίες εκτελέστηκαν στον δημοτικόδρόμο (πάροδος Διρκαίου) που υφίσταται μεταξύ των Ο.Τ. 382 και 601 από τα συνεργεία του Δήμου, στο πλαίσιο αποκατάστασης βλάβης που υπέστη ο […]