Δημήτρης Καραμάνης: “η απάντηση του απερχόμενου Δημάρχου δεν επιδέχεται κριτικής…”

Σκοπιμότητα λοιπόν, όχι άγνοια

 Η απάντηση του απερχόμενου Δημάρχου στην ένσταση μας για την σπατάλη 34.000 ευρώ για έργο καθαρισμού της Έρκυνας που ανήκει ως αρμοδιότητα στην Περιφέρεια αποκάλυψε – άθελά του – τα εξής:

α) Γνώριζε ότι η αρμοδιότητα ανήκει στην Περιφέρεια, και για το λόγο αυτό έκανε δύο αιτήματα καθαρισμού προς αυτή, το 2019 και το 2020.

β) Η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε καθαρίζοντας το 2019 κομμάτι από την Ρούμελης μέχρι τον Μακρυσαίο  και το 2020 ολόκληρο τον Μακρυσαίο.

γ) Από το 2020 δεν υπήρξε κανένα άλλο αίτημα καθαρισμού Έρκυνας προς την Περιφέρεια!!!!

δ) Τέλος μάθαμε ότι χρειάζονται 34.000 ευρώ για να απομακρυνθεί κατεπειγόντωςμια σιδερώστρα από ένα ποτάμι….

 Κατά τα άλλα η απάντηση του απερχόμενου Δημάρχου δεν επιδέχεται κριτικής, καθώς είναι ως συνήθως διανθισμένη με ύβρεις και απαξίωση.

Ας γνωρίζει ότι εμείς θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα και το συμφέρον των συμπολιτών μας , ρίχνοντας φως σε ό,τι χρειάζεται….

 ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ ΣΕΛΊΔΑ 

Share...

nea

Next Post

Επίσκεψη στελεχών ΕΥΔ στον Δήμο Λεβαδέων

Πε Απρ 27 , 2023
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27 Απριλίου 2023 συνάντηση μεταξύ Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα και στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Ανταγωνιστικότητας, με θέμα την διενέργεια ελέγχου της υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΠΑ με την ονομασία Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων – Open Mall, αρχικού προϋπολογισμού 1.760.655,00 ευρώ, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με […]

Σας ενδιαφέρουν