Κοινή δράση ΕΛΜΕ Βοιωτίας και ΣΕΠΕ Λιβαδειάς

Η προέδρος της ΕΛΜΕ Βοιωτίας κ. Μητρατζούλη Παρασκευή και η πρόεδρος του ΣΕΠΕ Λιβαδειάς κ. Λαζάρου Δήμητρα αναφέρθηκαν στα τέσσερα βασικά θέματα της κοινής παράστασης διαμαρτυρίας (9/6/2020) των εκπαιδευτικών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, στη Λιβαδειά: 
1. η αντίθεση των εκπαιδευτικών σε βασικά σημεία του νομοσχεδίου που συζητείται σήμερα στη Βουλή και ψηφίζεται αύριο, χωρίς κανένα ουσιαστικό και θεσμικό διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα.

2. η αντίθεση των εκπαιδευτικών στη ζωντανή αναμετάδοση του μαθήματος μέσα από τις σχολικές αίοθουσες με χρήση κάμερας, κυρίως για παιδαγωγικούς λόγους, πέρα από τα θέματα προσωπικών δεδομένων.

3. η ανάγκη πλήρους εφαρμογής των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων, λόγω covid19.

4. η ανάγκη αύξησης της χρηματοδότησης της δημόσιας εκπαίδευσης από τον κρατικό προϋπολογισμό για την αντιμετώπιση των αυξημένων λειτουργικών αναγκών της. 

Share...

nea

Next Post

Νότης Μαριάς σε εκδήλωση για το Δίστομο: Ο αγώνας για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις συνεχίζεται

Τε Ιούν 10 , 2020
Ο αγώνας για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις συνεχίζεται ακόμη πιο αποφασιστικά επισήμανε σε παρέμβασή του στη χθεσινή διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Διστόμου– Αράχοβας– Αντίκυρας για τα 76  χρόνια από τη σφαγή του Διστόμου από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 10 Ιουνίου 1944. Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε ζητώντας από τον […]

Σας ενδιαφέρουν