Νέος Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνει ο Λευτέρης Τρέχας

Ο Λευτέρης Τρέχας αναλαμβάνει από την 10η Απριλίου 2023 τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim.

Ο κ. Τρέχας διαθέτει περισσότερα από 21 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως Οικονομικός Διευθυντής, έχοντας αναλάβει σημαντικούς διευθυντικούς ρόλους Οικονομικών Υπηρεσιών και Λειτουργιών σε πολυεθνικούς και ελληνικούς οργανισμούς, τόσο σε επίπεδο χώρας όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ έχει εργαστεί σε εταιρίες των κλάδων καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών και καλλυντικών. Οι πιο πρόσφατοι ρόλοι του ήταν ως Επικεφαλής Οικονομικών της Philip Morris International στην Αυστρία, Οικονομικός Διευθυντής στην Speedex Ελλάδος και Επικεφαλής Λειτουργιών (COO) στην Αpivita, μέλος του Ομίλου Puig.

Ο κ. Τρέχας είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (ΜΒΑ) στον ίδιο κλάδο από το ALBA Graduate Business School στην Αθήνα.

Ο κ. Δημήτρης ΧανήςΔιευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον κ. Τρέχα στον Όμιλό μας και του εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα θέση που αναλαμβάνει. Είμαι σίγουρος πως με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο θα συμβάλει σημαντικά στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου μας ενισχύοντας τη βιώσιμη, κερδοφόρα ανάπτυξη, με στόχο να χτίζουμε την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη».

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 36 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος ηγείται της μεταστροφής του κλάδου των δομικών υλικών σε έναν κλάδο μικρότερης έντασης άνθρακα, που εφαρμόζει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας αναφορικά με τη χρήση των πόρων. Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις των σύγχρονων αειφόρων κατασκευών.

Σχετικά με τη Holcim

Η Holcim χτίζει την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Ως παγκόσμιος ηγέτης στις καινοτόμες και βιώσιμες κατασκευαστικές λύσεις, η Holcim κάνει πραγματικότητα την ανάπτυξη πιο πράσινων πόλεων και πιο έξυπνων υποδομών αλλά και την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της, η Holcim εξελίσσεται σε μια εταιρία καθαρού μηδενικού ισοζυγίου άνθρακα, έχοντας πάντα τους εργαζόμενους και τις τοπικές κοινωνίες στην καρδιά της επιτυχίας της. Η εταιρία προωθεί την κυκλική οικονομία και ως πρωταγωνιστής στην ανακύκλωση φροντίζει να χτίζει περισσότερα με λιγότερα. Η Holcim αποτελείται από 70.000 ανθρώπους παθιασμένους με τη δημιουργία προόδου για τον άνθρωπο και τον πλανήτη σε 70 αγορές και 4 δραστηριότητες: Τσιμέντο, Έτοιμο Σκυρόδεμα, Αδρανή Υλικά και Λύσεις & Προϊόντα.

Share...

nea

Next Post

Εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων 6.595.754,8 € για έργα άρδευσης στην Στερεά Ελλάδα

Τρ Απρ 11 , 2023
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την ένταξη των ακόλουθων έργων στη Δράση 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων», του Υπομέτρου 4.3 «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας», του Μέτρου 4 «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού» του Προγράμματος […]

Σας ενδιαφέρουν