Παράσταση διαμαρτυρίας ΕΛΜΕ Βοιωτίας & ΣΕΠΕ Λιβαδειάς

Την κήρυξη 24ης απεργίας για την Τρίτη 9 Ιουνίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ, με συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή στη 1 το μεσημέρι.

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις.

Στη Λιβαδειά, οι σύλλογοι δασκάλων και καθηγητών διοργανώνουν, από κοινού, παράσταση διαμαρτυρίας στο Διοικητήριο, στις 13.30 το μεσημέρι.

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν να αποσυρθεί και να μη ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, να καταργηθεί η τροπολογία για τη ζωντανή αναμετάδοση του μαθήματος με κάμερες, να αυξηθεί η χρηματοδότηση της Δημόσιας εκπαίδευσης από τον Κρατικό προϋπολογισμό και επίσης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

Share...

nea

Next Post

Οδηγίες για την εξυπηρέτηση του κοινού

Τρ Ιούν 9 , 2020
Από σήμερα, Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020 όσοι πολίτες επιθυμούν να προσέλθουν στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, θα πρέπει να υποβάλλουν το αίτημά τους για ραντεβούστην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr/menoumespitiδηλώνοντας τον λόγο προσέλευσης και το αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). Ακολούθως θα λαμβάνουν μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) ή τηλεφωνική κλήση και θα καλούνται για προσέλευση […]

Σας ενδιαφέρουν