Ανοίγουν ξανά οι παιδικές χαρές του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Βάσει της αριθμ. 176/34369/3.6.2020 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία εναποθέτει στη διακριτική ευχέρεια των δήμων την επαναλειτουργία των παιδικών χαρών, μετά το κλείσιμό τους λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων ανακοινώνει ότι είναι πλήρως έτοιμες να λειτουργήσουν, από σήμερα, Σάββατο 6 Ιουνίου, όλες οι Παιδικές Χαρές του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, και οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν και πάλι το παιχνίδι τους, με τη διοίκηση να έχει ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα για την ασφαλή επαναλειτουργία τους, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, κ. Ντασιώτης Γεώργιος, δήλωσε μεταξύ άλλων «Έχουμε ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα και είμαστε έτοιμοι να επαναλειτουργήσουμε από σήμερα κιόλας όλες τις παιδικές χαρές του δήμου μας, για να μπορούν να απολαμβάνουν πάλι οι μικροί μας φίλοι το παιχνίδι τους. Ωστόσο συνιστούμε στους γονείς και συνοδούς των παιδιών να είναι υπεύθυνοι, να συνεργάζονται με τους προέδρους των κοινοτήτων, να προσέχουν τις παιδικές χαρές και να τις διατηρούν καθαρές. Επίσης καλούνται οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών να τηρούν τις αναγκαίες απαιτήσεις ασφαλείας που έχουν οριστεί από τον ΕΟΔΥ, για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού».

Share...

nea

Next Post

Συγκέντρωση του ΚΚΕ για τη ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα

Σα Ιούν 6 , 2020
Σε συγκέντρωση με θέμα τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, τις προτάσεις του ΚΚΕ για τη λειτουργία της και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Η εκδήλωση έγινε στη Λάρυμνα, με τη συμμετοχή εργαζομένων στο εργοστάσιο αλλά και άλλες εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ καθώς και […]