Ξεκίνησε τις προεκλογικές του επαφές ο Κώστας Αγγελόπουλος

Μιλάμε για την επόμενη μέρα στη #Βοιωτία

Ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου «Σύνθεσις» πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Δημήτρη Σκάλκο, Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές δυνατότητες του Νομού Βοιωτίας και οι ευκαιρίες που δημιουργούνται  για νέα έργα και επενδύσεις, στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 στους κλάδους της μεταποίησης, του εμπορίου, των υπηρεσιών και του τουρισμού.

Ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε: «Το δυναμικό του Νομού Βοιωτίας είναι ανεξάντλητο. Ο Νομός μας παρέχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Όραμα και σχέδιο χρειάζεται ώστε να αξιοποιηθούν αυτές οι δυνατότητες.»

Σημειώνεται ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια (2019-2023) που βρίσκεται σε αυτή τη θέση ο κ Σκάλκος εντάχθηκαν προς χρηματοδότηση, από το Υπουργείο Επενδύσεων και Ανάπτυξης, περισσότερα από 60 έργα προϋπολογισμού άνω των 100 εκατ. €. στο Νομό Βοιωτίας.

Share...

nea

Next Post

<strong>Οι Δήμαρχοι όλης της Στερεάς Ελλάδας προσκύνησαν τους σφαγιασθέντες από τους Γερμανούς στο Μαυσωλείο Διστόμου</strong>

Δε Μαρ 20 , 2023
Φόρο τιμής στους 223 σφαγιασθέντες κατοίκους του Διστόμου από τους Γερμανούς Ναζί απέτισαν τα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας το Σάββατο,    18 Μαρτίου 2023.  Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕΔ, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Σουλιώτης, τα Μέλη του Διοικητικού και του Εποπτικού Συμβουλίου, οι […]

Σας ενδιαφέρουν