Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα αντοχής «2ος Γύρος Άμφισσας»

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα αντοχής «2ος Γύρος Άμφισσας», θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 05 Μαρτίου 2023, κατά τις ώρες 11:00 – 15:00, στα κάτωθι σημεία:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας και προσπέλαση κάθε τροχοφόρου, από πλατεία  «Εθνικής Αντίστασης» επί της Λεωφόρου Σαλώνων στην Άμφισσα – Λ. Σαλώνων – δεξιά οδό Ι. Γιδογιάννη – οδός Βασιλοπούλου – Ε65 Εθνική Οδό Άμφισσας–Ιτέας – Εθνική Οδό Ιτέας-Αντιρρίου.
  • Ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας της περιφερειακής οδού Ιτέας, από διασταύρωση «Τσώνου» μέχρι τη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Άμφισσας–Λιβαδειάς, προς Δελφούς.

Τα οχήματα που εισέρχονται από το Δυτικό Κόμβο της Εθνικής Οδού Λιβαδειάς–Άμφισσας (είσοδος από Ιτέα), προς την πόλη της Άμφισσας, θα διοχετεύονται προς Π.Ε.Ο. Άμφισσας – Λιδορικίου – Ανωνύμου Δημοτικής οδού – Εθνικής Αντιστάσεως και αριστερά προς οδό Κολοβάτας. 

Τα οχήματα που εισέρχονται από τον Ανατολικό Κόμβο της Εθνικής Οδού Θερμοπυλών – Άμφισσας (είσοδος από Λαμία), προς την πόλη της Άμφισσας, θα διοχετεύονται δεξιά προς οδό Θ. Μαυροειδή – οδό Υλαίθου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Share...

nea

Next Post

<strong>ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΠΟΨΕΙΣ»</strong>

Σα Μαρ 4 , 2023
Ελλάδα 2023. Η βασική «άποψη», αυτή δηλαδή που αναπαράγει η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της για να κρύψουν τις ευθύνες τους είναι γνωστή: «Φταίει ο σταθμάρχης».  Όμως η πραγματικότητα είναι άλλη: Όταν παραγγέλνεις φαγητό μέσω μίας εφαρμογής, γνωρίζεις ανά δευτερόλεπτο πού βρίσκεται η παραγγελία και το μηχανάκι που τη φέρνει. […]

Σας ενδιαφέρουν