Πατέρας φοιτητή από τη Λιβαδειά που τραυματίστηκε στα Τέμπη

1 min read

Ζωντανός κατάφερε να βγει από τα συντρίμια του βαγονιού στο οποίο επέβαινε, ο φοιτητής Δημήτρης Κατωπόδης από τη Λιβαδειά, μεταξύ των τραυματιών του πολύνεκρού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Ο φοιτητής φέρει κάταγμα στην κνήμη.
Ο πατέρας του νεαρού Γιώργος, γνωστός γιατρός, με ανάρτηση τους στο f/b αναφέρουν μεταξύ πολλών άλλων “Σαν ελάχιστη τιμή στη μνήμη των θυμάτων υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν από την πλευρά μας να αποδοθούν οι πραγματικές και ουσιαστικές τεράστιες ευθύνες.”
Τόσο ο πατέρας του, όσο και η μητέρα του Πέγκυ Πανουργιά (επίσης γιατρός), τα τελευταία χρόνια εργάζονται στο εξωτερικό.
Η ανάρτηση τους στο f/b
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα και τη σύζυγό μου Πέγκυ για τα αμέτρητα τηλεφωνήματα και μηνύματα με ευχές που λάβαμε για τον τραυματισμό του Δημήτρη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Δημήτρης είχε μόνο ένα κάταγμα στην κνήμη του και είναι καλά. Τα σωματικά τραύματα θα επουλωθούν. Ήταν πιο τυχερός όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του. Η εικόνα δείχνει από που διασώθηκε και τα λέει όλα. Δυστυχώς τόσοι άνθρωποι και κυρίως νέα άτομα χάθηκαν και αυτό θα μας στοιχειώνει σε όλη μας τη ζωή, ειδικά όσους εμπλακήκαμε στο συμβάν. Η τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Δημήτρη αμέσως μετά το συμβάν και τα λόγια εκείνα απλά δεν μπορούν να μεταφερθούν τώρα. Δεν αντέχεται! Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Σαν ελάχιστη τιμή στη μνήμη τους υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν από την πλευρά μας να αποδοθούν οι πραγματικές και ουσιαστικές τεράστιες ευθύνες. Κουράγιο και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.”

Share...

Διαβάστε επίσης...