Μήνυμα από τη Βουλευτή Βοιωτίας Γιώτα Πούλου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται σήμερα, 5 Ιουνίου, είναι μια συμβολική μέρα, όμως με την κλιματική κρίση να απειλεί τον πλανήτη, ο αγώνας για το περιβάλλον πρέπει να είναι καθημερινός. 

Η πανδημία με τις αρνητικές της συνέπειες σε πολλούς τομείς της ζωής μας, είχε και μερικές θετικές επιπτώσεις στο Περιβάλλον. 

Είναι πλέον ανάγκη να αναζητηθούν νέες πολιτικές προστασίας, με στροφή σε άλλα μοντέλα οργάνωσης της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του πλανήτη μας.Δεν αρκεί μόνο η προσωπική ευθύνη.

Μέσα στην ιστορική στιγμή που η ανθρωπότητα συνειδητοποιεί την ανάγκη για επείγουσες τομές, η κυβέρνηση της χώρας μας, στον αντίποδα, νομοθετεί ρυθμίσεις που επιτίθενται και λεηλατούν το Περιβάλλον.

Share...

nea

Next Post

2.500.000 € για την αποκατάσταση βλαβών στις υποδομές της Κωπαΐδας

Πα Ιούν 5 , 2020
 «Πράσινο φως» στην υποβολή πρότασης ένταξης στο Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του έργου αποκατάστασης των βλαβών που υπέστησαν οι  υποδομές της Κωπαΐδας, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τους Δήμους Ορχομενού και Αλιάρτου – Θεσπιέων στις 4 έως 6 Απριλίου 2020, έδωσε την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, το Περιφερειακό Συμβούλιο […]

Σας ενδιαφέρουν