Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τον Αεραθλητικό Σύλλογο «Κιθαιρών»

Με μέλη του Αεραθλητικού Συλλόγου «Κιθαιρών» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου προκειμένου να συζητήσουν την πορεία του έργου κατασκευής Κέντρου Αιωροπτερισμού στην κοινότητα των Πλαταιών.  

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Κουτσόγιωργας και μέλη καθώς επίσης ο Αντιδήμαρχος της ΔΕ Πλαταιών Κώστας Γεωργίου,  η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Δ.Θηβαίων Εύα Τζουβελέκη και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πλαταιών Αλέξανδρος Μπέκας. 

Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τον Σύλλογο για τις ενέργειες σχετικά με τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου  «Κατασκευή Κέντρου Αιωροπτερισμού στην ΤΚ Πλαταιών Δήμου Θηβαίων» που χρηματοδοτείται με το ποσό των 550.000 ευρώ, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ο Δήμος, από την πλευρά του, εκπονεί τις οριστικές μελέτες του έργου, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020. Οι προβλεπόμενες εργασίες αφορούν στην κατασκευή εγκαταστάσεων απογείωσης και κτηρίων στον Κιθαιρώνα. 

Όπως δήλωσε ο κ. Δήμαρχος : «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο που θα δώσει ώθηση στον εναλλακτικό τουρισμό της περιοχής και θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, ενισχύοντας την τοπική οικονομία».

Share...

nea

Next Post

Η Κατερίνα Μπατζελή για το Περιφερειακό Συμβούλιο

Πε Ιούν 4 , 2020
«Έχουμε μία Περιφέρεια που συνεχώς απεμπολεί  τον θεσμικό της ρόλο, δεν διεκδικεί ενίσχυση πολιτικών και  πόρων για την Αυτοδιοίκηση. Η Περιφερειακή Αρχή  διαχειρίζεται την ατολμία της, την απομόνωση της και τις χρηματοδοτήσεις εκ των έκτατων αναγκών και καιρικών φαινομένων » δήλωσε η επικεφαλής της παράταξης  κα Κατερίνα Μπατζελή. Σε ένα ακόμη Περιφερειακό Συμβούλιο που […]