Δημιουργία γραφείου απασχόλησης στον Δήμο. Πρόταση του “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ”

Ξεκινάμε, με την έναρξη της νέα χρονιάς, να παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας τις κύριες προτάσεις, που συνιστούν και το όραμα του Συνδυασμού μας για το μέλλον του Δήμου Λεβαδέων.

 Βασικός μας οδηγός η υϊοθέτηση καλών και δοκιμασμένων πρακτικών από άλλους Δήμους , οι οποίοι έχουν κάνει σημαντικά βήματα στον κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό και τουριστικό τομέα αλλά και στον τομέα της ποιότητας ζωής.

 ΄Ενα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα προβλήματα είναι η ανεργία, και ειδικά αυτή που αφορά τους νέους ανθρώπους.

  Ο Δήμος Ασπροπύργου έχει ιδρύσει και λειτουργεί από το 2017 Γραφείο Απασχόλησης. Πρόκειται για μια δομή προϋπολογισμού 60.000 ευρώ,  που απασχολεί δύο υπαλλήλους με Σύμβαση Έργου, κοινωνικούς επιστήμονες. Έργο τους είναι η ενίσχυση της διασύνδεσης των ανέργων με την αγορά εργασίας, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών απασχόλησης, η διαμεσολάβηση σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και πολλές άλλες υπηρεσίες.

 Πρόκειται για μια δομή που έχει διευκολύνει πάνω από 3.000 εργαζόμενους από το 2017 να βρουν εργασία ή να αναβαθμίσουν την εργασιακή τους καριέρα. 

 Ο συνδυασμός μας δεσμεύεται για την άμεση δημιουργία και λειτουργία ανάλογης δομής στον Δήμο Λεβαδέων, αν οι συμπολίτες μας αποφασίσουν ότι θα είμαστε η νέα Δημοτική Αρχή.

Share...

nea

Next Post

Aπάντηση της δημοτικής αρχής στον Δημήτρη Καραμάνη

Δε Ιαν 16 , 2023
Το «Γραφείο Υποστήριξης της Απασχόλησης» του Δήμου Λεβαδέων λειτουργεί με σκοπό την υλοποίηση και ανάπτυξη πολιτικών προώθησης της απασχόλησης και της κοινωνικής ενσωμάτωσης διαφόρων κατηγοριών ανέργων. Κύριος στόχος του είναι η υποστήριξη και διευκόλυνση των δημοτών στην προσπάθειά τους να βρουν εργασία. Αποσκοπεί στην ενημέρωση, την πληροφόρηση, τη συμβουλευτική και […]

Σας ενδιαφέρουν