Ο λαμπερός Μύλος των Ξωτικών συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ!

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η επισκεψιμότητα και αυτό το σαββατοκύριακο στο Μύλο των Ξωτικών. 

Εκατοντάδες λεωφορεία, χιλιάδες επισκέπτες και εκατομμύρια χαμόγελα χάρισαν οι επισκέπτες στην πόλη των Τρικάλων. 

Περισσότερα από 500 λεωφορεία, εκατοντάδες επιβατικά και περίπου 75.000 επισκέπτες βρέθηκαν στα Τρίκαλα το τριήμερο που πέρασε. Σημαντική ήταν και η αύξηση των επισκεπτών από τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, αφού τα λεωφορεία με οργανωμένες εκδρομές ξεπέρασαν τα 60.

Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες της περιοχής για την προσπάθεια τους να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες μας.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται μεγαλύτερη προσέλευση. Η οργανωτική επιτροπή του Μύλου έχει προετοιμαστεί για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των επισκεπτών και να χαρίσει όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους για ακόμη μια χρονιά.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε και φέτος τα Τρίκαλα & τον Μύλο των Ξωτικών για να ζήσετε το δικό σας Χριστουγεννιάτικο παραμύθι. 

Σας περιμένουμε μέχρι τις 8 Ιανουαρίου!

Share...

nea

Next Post

Ετήσιο Μνημόσυνο

Δε Δεκ 5 , 2022
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022και ώρα 8:30 π.μ.στον Ιερό Ναό Μητροπόλεωςστην Λιβαδειά τελούμε το ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ για την ανάπαυση της ψυχήςτης πολυαγαπημένης μαςΜητέρας και Γιαγιας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΙΜΤΣΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ: ΜΙΧΑΗΛ – ΕΛΕΝΗ – ΙΩΑΝΝΗΣ – ΜΙΧΑΗΛ Email Share...  

Σας ενδιαφέρουν