Τον Μάιο μεταφέρεται η Thematic Tourism Expo & Food Festival στη Λαμία

Για λόγους που δεν ευθύνεται η διοργανώτρια εταιρεία Mact Media Group η έκθεση Θεματικού Τουρισμού και Γαστρονομίας που ήταν να διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στη Λαμία μεταφέρεται για στις 6-9 Μαΐου του 2023.

Στόχος της Thematic Tourism Expo & Food Festival είναι η προβολή των θεματικών μορφών τουρισμού στην Ελλάδα, αλλά και η στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσω της ανάδειξης των τοπικών παραγωγών, προϊόντων και επιχειρήσεων. 

Καθυστερήσεις που προέκυψαν κατέστησαν αδύνατη τη διεξαγωγή της έκθεσης στον χρόνο που αρχικά είχε συμφωνηθεί και με την κοινή βούληση των φορέων που εμπλέκονται στη διοργάνωση, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της έκθεσης τον Μάιο ώστε να διασφαλιστεί το μέγιστο και βέλτιστο αποτέλεσμα για όλους και κυρίως για τους εκθέτες.

Το επόμενο διάστημα θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την Thematic Tourism Expo & Food Festival που έρχεται στις αρχές Μαΐου στη Λαμία.

Να σημειώσουμε πως σε περίπτωση διεξαγωγής των εθνικών εκλογών την Κυριακή 7 Μαΐου, η έκθεση θα μεταφερθεί μία εβδομάδα πριν ή μετά.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη διοργανώτρια εταιρεία στο 2110129575 και στο info@mact.gr.

Share...

nea

Next Post

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην Χαλκίδα

Τε Νοέ 16 , 2022
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, τη Χαλκίδα.  -Στις 10:00 πμ θα παρευρεθεί στα εγκαίνια των νέων ιδιοκτήτων γραφείων της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ στη Χαλκίδα (Δημ.Σαμαρτζή 24 και Γκορτζή).  -Στις 11:30 πμ  θα μιλήσει σε μεγάλη συγκέντρωση στο δημοτικό κλειστό γήπεδο Χαλκίδας «Μ. Μερκούρη»(κολυμβητήριο), με θέμα: “104 χρόνια ΚΚΕ – […]

Σας ενδιαφέρουν