Το Κίνημα Αλλαγής δίπλα στους εργαζόμενους της εταιρίας «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον Γραμματέα της ΚO και υπεύθυνο ΚΤΕ Εθνικής Άμυνας Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Βουλευτή Βοιωτίας και υπεύθυνο ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιώργο Μουλκιώτη, την Γραμματεία του Τομέα Άμυνας Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) ΑΒΕΕ», στον Υμηττό.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με την Διοίκηση της εταιρίας και το Σωματείο των εργαζομένων, οι οποίοι ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του Κινήματος Αλλαγής για την γενικότερη πορεία της εταιρίας και τα τρέχοντα προβλήματα των εργαζομένων, επισημαίνοντας την ανάγκη απρόσκοπτης και ομαλής λειτουργίας της, λόγω της αμυντικής και στρατηγικής ιδιαιτερότητας που διαθέτει.

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής, αφού ενημέρωσαν για τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις στις οποίες έχουν ήδη προβεί, δεσμεύτηκαν ότι θα καταθέσουν άμεσα σχετική τροπολογία, προκειμένου να υπάρξει άμεση επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων, ενώ τόνισαν ότι είναι επιτακτική η ανάγκη εκπόνησης και συζήτησης στη Βουλή ενός ολοκληρωμένου επιχειρησιακού και στρατηγικού σχεδίου, με βάση την υποχρέωση του άρθρου 6 του νόμου 3429/2005, για το μέλλον αυτής της κρίσιμης για την εθνική οικονομία και άμυνα επιχείρησης.

Share...

nea

Next Post

Διανομή αντισηπτικών σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία από τον Δήμο Θηβαίων

Πα Μάι 29 , 2020
Μετά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια συσκευασίες αντισηπτικών ξεκίνησε να διαμοιράζει ο Δήμος Θηβαίων και στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία περιοχής ευθύνης του που ανοίγουν την 1ηΙουνίου. Η διανομή πραγματοποιείται σύμφωνα με την υπ’ αρ. 62372/ΓΔ2/ 25-5-2020 απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων περί κατανομής συσκευασμένου αντισηπτικού και υλοποιείται […]

Σας ενδιαφέρουν