Θεματικός Τουρισμός και Food Festival τον Δεκέμβριο στη Λαμία

1 min read

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στη Λαμία, η Συνέντευξη Τύπου για την Thematic Tourism Expo & Food Festival. Η Διεθνής Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού που συναντιέται με το Food Festival θα πραγματοποιηθεί 8-11 Δεκεμβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Μπουρμάς με live σύνδεση, ο Πρόεδρος του Φορέα Π.Ε.Λ. Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. κ. Κωστόπουλος Λεωνίδας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Γενιάς Γιάννης Ζωγράφος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Παναγιώτης Αρβανίτης, ο συνεργάτης της Mact Media Group στη Λαμία Ταξιάρχης Ρέλλιας και ο Γενικός Διευθυντής της διοργανώτριας εταιρίας Mact Media Group κ. Γιώργος Καραχρήστος.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της ΕΝΠΕ, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμίας, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας της ΠΟΞ, της ΣΕΤΚΕ της Ένωσης Ξενοδόχων Λουτρά Υπάτης και πολλοί άλλοι.

Η Έκθεση θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για την προβολή του θεματικού τουρισμού, αλλά θα δώσει και την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου και στους παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ελληνικό, αλλά και το ξένο κοινό. Διοργανώνεται από τη Mact Media Group με τη συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμίας, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος και πολλών φορέων.

«Στόχος, η έκθεση αυτή να εδραιωθεί σαν μία νέα αρχή για κλείσιμο μεγάλων συμφωνιών και την άμεση πώληση. Η αναγκαιότητα μίας μεγάλης διεθνούς έκθεσης Θεματικού Τουρισμού στην χώρα μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Στόχος μας είναι να έχουμε εκθέτες από ελληνικούς και ξένους προορισμούς και εμπορικούς επισκέπτες και κοινό», σημείωσαν οι παραπάνω ομιλητές στη Συνέντευξη Τύπου.

Share...

Διαβάστε επίσης...