Στέγαστρα σε 11 στάσεις αστικής συγκοινωνίας στο Δήμο Θηβαίων

Σεπρομήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων αστικής συγκοινωνίας θα προχωρήσει ο Δήμος Θηβαίων, με στόχο τη βελτίωση των εν λόγω υποδομών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. 

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών και ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των €37.499,98,συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ (24%). 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου,με αφορμή την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»,  δήλωσε σχετικά:

Αξιοποιούμε κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης προκειμένου να αναβαθμίσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και στη συγκεκριμένη περίπτωση προς το επιβατικό κοινό. Ο Δήμος μας θα προβεί άμεσα σε διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου που αφορά επεμβάσεις σε έντεκα (11) αστικές στάσεις που βρίσκονται σε διάφορες συνοικίες της Κοινότητας Θήβας» 

Οι στάσεις που αναβαθμίζονται είναι οι ακόλουθες: 

1ΣΤΑΣΗ ΚΟΜΒΟΣ ΤΑΧΙΟΥ
2ΣΤΑΣΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
3ΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙΟ ΠΕΥΚΑΚΙ
4ΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΕΙΟ
5ΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΟΥΛΗ
6ΣΤΑΣΗ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
7ΣΤΑΣΗ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Α
8ΣΤΑΣΗ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Β
9ΣΤΑΣΗ ΚΟΝΤΙΤΟ
10ΣΤΑΣΗ ΤΕΙ
11ΣΤΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΙ
Share...

nea

Next Post

Παράταση έως 30/9 για την καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς

Τρ Μάι 26 , 2020
Η Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. αποφάσισε να παρατείνει τη καταληκτική ημερομηνία καταβολής ειδικής εισφοράς για το έτος 2019, από την 1η Ιουνίου 2020 στις 30 Σεπτεμβρίου 2020. Η Διοίκηση έλαβε αυτή την απόφαση κατανοώντας τις αντιξοότητες, τις οποίες αντιμετωπίζουν οι αγρότες της χώρας –πέραν της προσωπικής αγωνίας αντιμετώπισης της πανδημίας του […]

Σας ενδιαφέρουν