Το μεγάλο Ευχαριστώ της μαθήτριας

Πριν από ένα ακριβώς χρόνο είχαμε απευθυνθεί σε όλους τους φιλάνθρωπους δημοσιοποιώντας ένα απρόβλεπτο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε μία μαθήτρια του 2ου Λυκείου Λιβαδειάς, ζητώντας τη στήριξή τους στην αντιμετώπιση των υπέρογκων εξόδων για την αποκατάσταση της. Λάβαμε από την μαθήτρια αυτή την παρακάτω επιστολή και θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να τη δημοσιοποιήσουμε με αποδέκτες όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην υπεράνθρωπη προσπάθειά της για δικαίωμα στη ζωή.
«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράζω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω. Πριν από ένα ολόκληρο χρόνο ξεκίνησε η δική μου “Οδύσσεια” και με τις ευχές όλων σας στις αποσκευές μου πήγα στην Αθήνα για την αντιμετώπιση μίας υπόθεσης ρουτίνας σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις αλλά δυστυχώς υπήρξαν επιπλοκές, που σήμερα ευτυχώς είναι αντιμετωπίσιμες.
Η οικογένειά μου με τα πενιχρά έσοδά της δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το μεγάλο κόστος, αλλά χάρις στη συμβολή γνωστών και αγνώστων που πρόσφεραν από το υστέρημά τους, σήμερα είμαι μαζί σας γεμάτη αυτοπεποίθεση ότι θα καταφέρω τελικά να ξεπεράσω όλα τα εμπόσια και να επανέλθω σε φυσιολογικό τρόπο ζωής, υλοποιώντας όσο μπορώ τις επιλογές και φιλοδοξίες μου.
Οφείλω να ευχαριστήσω το Νοσοκομείο “ΥΓΕΙΑ” των Αθηνών στο οποίο υποβλήθηκα στη χειρουργική επέμβαση, τη διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που με φιλοξένησε τον πρώτο μήνα της θεραπείας μου και το Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα όπου συνεχίσθηκε για ένα ολόκληρο εξάμηνο η αποθεραπεία μου.
Ευχαριστώ όλη την Εκπαιδευτική Κοινότητα της Βοιωτίας που βρέθηκε δίπλα μου στη δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής και θα άδικο εκ μέρους μου να μην αναφερθώ αναλυτικά, ξεκινώντας από το δικό μου σχολείο αφού ήμουν μαθήτρια της β’ τάξης Λυκείου, και σε όλους τους Διευθυντές, καθηγητές, δασκάλους, μαθητές και μαθήτριες όλων των παρακάτω εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
2ο Λύκειο Λιβαδειάς
Σύλλογος Γον.-Κηδ. 2ου Λυκείου Λιβαδειάς
15μελές 2ου Λυκείου Λιβαδειάς
1ο Λύκειο Λιβαδειάς
1ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς
2ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς
3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς
4ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς
Σύλλογος Γον. – Κηδ. 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς
ΕΠΑΛ Λιβαδειάς
1ο Δημοτικό Λιβαδειάς
3ο Δημοτικό Λιβαδειάς
8ο Δημοτικό Λιβαδειάς
9ο Δημοτικό Λιβαδειάς
Λύκειο Διστόμου
1ο Γυμνάσιο Ορχομενού
1ο Δυμοτικό Ορχομενού
Γυμνάσιο Αντίκυρας
Γυμνάσιο Σχηματαρίου
1ο Γυμνάσιο Δράμας
Ξεχωριστή μνεία θα πρέπει να γίνει στους:
Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Λεβαδειακού

ΑΚΟΛ
Στο Αθλητικο Κέντρο “ΓΟΥΕΠΛΕΫ” Αφών Γκαλαμέλου – Θ. Δημητρά
Την ποδοσφαιρική ομάδα ΡΗΞΗ Λιβαδειάς
Υπαλλήλους Π.Ε. Βοιωτίας
Σύλλογο Εργαζ. Νοσοκομείου Λιβαδειάς
Υπαλλήλους Δήμου Λεβαδέων
Ελληνικό Κοινότητα Ζυρίχης
Τη γειτονιά μου στον Αγιο Μελέτιο (Συνοικισμός)
Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου καθώς επίσης και τους εκατοντάδες ανώνυμους και επώνυμους συναθρώπους μας για τη μεγαλοψυχία τους και την ανθρωπιά τους.
Σας Ευχαριστώ όλους

Share...

nea

Next Post

Ψήφισμα για τη στήριξη των σχολικών καθαριστριών στο Δήμου Λεβαδέων

Τρ Μάι 26 , 2020
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων κατά τη συνεδρίασή του, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος για τη στήριξη των σχολικών καθαριστριών στο αίτημά τους για μονιμοποίηση με πλήρη ασφαλιστικά και μισθολογικά δικαιώματα:  «Οι εργαζόμενες  καθαρίστριες στα σχολεία του Δήμου μας έχουν ταλαιπωρηθεί επί σειρά […]