ΟΧΙ στην καταστροφή της Οίτης

Με την – ανέλπιστα μεγάλη – συμμετοχή των πεντακοσίων και πάνω φίλων της Οίτης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η Ορειβατική Συνάντηση – Πορεία Αλληλεγγύης, που οργανώθηκε από την Κίνηση Πολιτών για την Προστασία της Οίτης σε συνεργασία με τους Ορειβατικούς Συλλόγους Λαμίας και Άμφισσας, τον Όμιλο Φίλων του Δάσους και τον Σύλλογο Δρομέων Φθιώτιδας ΤΡΑΧΙΝΑ. Με το σύνθημα ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ πορευτήκαμε από το διάσελο της Πάθενας, τον Αετό και την Τούρλα ως το Βλιτοτσούμαρο, περιοχή όπου μεθοδεύεται η κατασκευή του αιολικού σταθμού των δεκαπέντε πρώτων ανεμογεννητριών.

Οι διοργανωτές θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να δουν από κοντά την ομορφιά του βουνού και να φανταστούν την καταστροφή που πρόκειται να υποστεί, αν προχωρήσουν τα σχέδια για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών. Η συμμετοχή τους δείχνει την αποφασιστικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την υπόθεση αυτή, ζητώντας την ματαίωση ΑΜΕΣΑ των όποιων σχεδίων από τους αρμόδιους φορείς και την κυβέρνηση. 

Η ελπιδοφόρα συμμετοχή τοπικών παραγόντων και εκπροσώπων φορέων, αλλά και η συγκινητική και αλληλέγγυα συμμετοχή ορειβατών και ορειβατικών συλλόγων, συλλογικοτήτων και κινήσεων πολιτών από πολλές περιοχές της χώρας, μας κάνει πιο αποφασιστικούς. Δίνουμε την υπόσχεση ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί με κάθε τρόπο και μέσο μέχρι την νίκη. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ!

ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ «ΤΡΑΧΙΝΑ»

Share...

nea

Next Post

3.104.460,00 € για το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας

Δε Μάι 25 , 2020
Σε συνέχεια των προγραμματισμένων παρεμβάσεων για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός υπέγραψε τη σύμβαση για τη «Συντήρηση Οδικού Δικτύου Π.Ε. Βοιωτίας», προϋπολογισμού 3.104.460,00 €. Η σύμβαση προβλέπει τη συντήρηση και αποκατάσταση τμημάτων στο πρωτεύον και δευτερεύον εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της […]

Σας ενδιαφέρουν