Απεβιωσε ο Eπίτιμος Πρόεδρος του Σ.Β.Σ.Ε. Νίκος Κουδούνης

Απεβιωσε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας Νίκος Κουδούνης.  

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο στις 12:00 στο Κοιμητήριο Μελισσίων Αττικής.  Ο εκδότης της εφημερίδας μας, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του. 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας εκφράζει την θλίψη του, για τον θάνατο του Νικολάου Κουδούνη»

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους, για τον θάνατο του προσφιλούς μας Νικολάου Κουδούνη, Επίτιμου Πρόεδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.  

Ο εκλιπών συνέδεσε την θητεία του, με τις προσπάθειες για την ανάταξη του επιχειρηματικού κλίματος στην Στερεά Ελλάδα, υπήρξε πρωτεργάτης στην δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων και ανέπτυξε σημαντικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, απέναντι στην τοπική μας κοινωνία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  αποφασίζει, ως τελευταίο φόρο τιμής, στην συνεπή συνδικαλιστική και επιχειρηματική του δράση, τα εξής:

1.    Να εκφράσουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος και στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

2.    Να δοθεί ένα ποσό σε μνήμη του σε κοινωφελές ίδρυμα.

3.    Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας να εκπροσωπήσει το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά την νεκρώσιμη ακολουθία.

4.    Τέλος, να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Share...

nea

Next Post

Χαιρετισμός Δημάρχου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας, Γιάννη Σταθά, για την 79η Επέτειο Μνήμης της Σφαγής του Κομμένου

Τρ Αυγ 16 , 2022
Στις 16 Αυγούστου 1943 στο χωριό Κομμένο της Άρτας διαπράχθηκε από τις γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις μία από τις μεγαλύτερες σφαγές αμάχων στην ιστορία της Κατοχής. Συνολικά εκτελέστηκαν με ειδεχθή τρόπο 317 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 97 παιδιά ηλικίας μέχρι 15 ετών.             Την ημέρα εκείνη οι άντρες της Βέρμαχτ με την ενορχήστρωση του συνταγματάρχη Γιόζεφ Ζάλμινγκερ και επικεφαλής τον υπολοχαγό Ρέζερ […]