Βασίλης Στεργίου: «Η άνοδος ήταν πρωταρχικός στόχος…»

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο f/b ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κυριακίου Βασίλης Στεργίου μιλάει για την άνοδο της ομάδας του και ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε τη χρονιά που πέρασε.

Αναλυτικά:

«Μετά την απόφαση λήξης πρωταθλήματος με όλα αυτά που έχουν γίνει, βρήκε την ομάδα που καθοδηγούσα (Π.Α.Ο. ΚΥΡΙΑΚIΟΥ) στην δεύτερη θέση του 1ου ομίλου β’ κατηγορίας Βοιωτίας ένα βαθμό πίσω από τον πρώτο (36 Νίκη Λαφυστίου – 35 ΠΑΟΚ) και μας δίνει σαν δεύτερη ομάδα στον όμιλο την άνοδο για την α’ κατηγορία Βοιωτίας.

Μια άνοδος που ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας φέτος και μόνο ο covid 19 μπορούσε να μας στερήσει την πρώτη θέση τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, που ήταν η μοναδική ομάδα στον όμιλο που έκανε μια μόνο ήττα σε 14 αγώνες με 12 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που ήταν πάντα το στήριγμα μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουν τα τοπικά πρωταθλήματα, και συνέβαλε και αυτή με τον δικό της τρόπο

 στην επιτυχία, και την απόλυτη εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου για το ποδοσφαιρικό πλάνο που είχα αυτά τα δύο χρόνια (γιατί οι βάσεις είχαν μπει από πέρυσι που χάθηκε την τελευταία στιγμή η άνοδος) για να φέρουμε την ομάδα πάλι εκεί που τις αξίζει και να αποκτήσει την ποδοσφαιρική ταυτότητα που είχε κάποτε σαν ομάδα με πολλές παραστάσεις από την Γ Εθνική κατηγορία.

Τέλος θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια από καρδιάς στους παίκτες μου, παίχτες που ήρθανε στην ομάδα φέτος,παίχτες που ήταν εκεί από πέρυσι, παίχτες που ήταν άτυχοι με χιαστούς, παίκτες που φύγανε στον Ιανουάριο, που ήρθανε τον Ιανουάριο, όλοι τους βάλανε ένα λιθαράκι σε αυτή την επιτυχία.

Τέλος ότι και να λέμε εμείς οι προπονητές, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι είμαστε εθελοντές στον χώρο και η δουλειά μας είναι να δείχνουμε τον δρόμο στους παίχτες με αγάπη γνώση και ταπεινότητα για την επιτυχία,και αυτή ανήκει στους πρωταγωνιστές που είναι οι παίχτες και μόνο οι παίχτες.. Εύχομαι να επιστρέψουμε γρήγορα όλοι στο φυσικό μας περιβάλλον που είναι το γήπεδο».

Share...

nea

Next Post

Πισίνα ή θάλασσα: Πού είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος του κορονοϊού

Πα Μάι 22 , 2020
Περίπλοκο φαίνεται πως είναι το ζήτημα των θερμοκρασιών για την επιβίωση και τη μετάδοση του κορονοϊού όπως λέει στο Πρακτορείο Fm ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Απόστολος Βανταράκης. Η επιβίωση του κορονοϊού από τον έναν άνθρωπο στον άλλο, μέσω σταγονιδίων, μειώνεται λόγω της ηλιακής […]