Γιώργος Μουλκιώτης: Επιτακτική η άμεση στήριξη των Αθλητικών Σωματείων Νομού Βοιωτίας

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προχώρησε ο βουλευτής Βοιωτίας και Τομεάρχης Εργασίας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης για την στήριξη αθλητικών σωματείων του νομού Βοιωτίας, καταθέτοντας σχετική ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Πολιτισμού & Αθλητισμού. 

Με την ερώτησή του ο βουλευτής υπογραμμίζει ότι η απαραίτητη υποχρεωτική αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων παγκοσμίως, αλλά και στη χώρα μας, λόγω πανδημίας μαζί με την ακύρωση των αθλητικών διοργανώσεων όλων των επιπέδων, δυστυχώς έχουν φέρει σε δεινή θέση τα αθλητικά σωματεία όλης της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του νομού Βοιωτίας. Ταυτόχρονα, τονίζει ότι αν και συμπεριελήφθησαν στους ΚΑΔ και μολονότι είχαν υποβληθεί αιτήσεις, δεν έχει κατατεθεί καμία επιδότηση στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της Βοιωτίας ενώ η βιωσιμότητα του ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων, εξαρτάται πλέον άμεσα από την αποφασιστικότητα που θα δείξει η Πολιτεία.

Κατόπιν των ανωτέρω, ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να προβούν σε άμεσες ενέργειες προκειμένου να στηρίξουν με άμεσα και μετρήσιμα μέτρα τα αθλητικά σωματεία του νομού Βοιωτίας, ενώ ερωτά ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους. 

Share...

nea

Next Post

Απλοποιείται η διαδικασία επιστροφής του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις

Τε Μάι 20 , 2020
Πιο απλή και πιο σύντομη γίνεται η διαδικασία επιστροφής του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας στις επιχειρήσεις, σύμφωνα με σχετική απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργου Πιτσιλή, απόφαση (υπ’ αριθμόν Α1104/2020) η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση: 1. Ο ΦΠΑ θα επιστρέφεται, […]