Ο Δήμος Τανάγρας “θωρακίζεται” και αθλητικά για την “επόμενη μέρα”

Ένας από τους Δήμους που έχει προετοιμαστεί και “θωρακιστεί” αθλητικά για την «επόμενη μέρα»  είναι ο Δήμος Τανάγρας.

Η σταδιακή άρση των μέτρων της κυβέρνησης για την εξάπλωση του κορωνοϊού, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το άνοιγμα των αθλητικών χώρων για τους αθλητές, αλλά κι όλους εκείνους που έχουν βάλει τη φυσική άσκηση στην καθημερινότητά τους και που όλο αυτό το χρονικό διάστημα, άλλαξαν τις συνήθειές τους.

Γενικές συντηρήσεις και αναβαθμίσεις περιλαμβάνει το  πρωτόκολλο ενεργειών του Δήμου Τανάγρας, που ήδη έχουν ολοκληρωθεί στο Στάδιο “Ευάγγελος Δεπάστας” αλλά και έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου, με στόχο την ασφάλεια όλων των πολιτών που τις χρησιμοποιούν, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τις απαιτήσεις της εποχής του κορωνοϊού.

Τόσο πριν την εκδήλωση της πανδημίας, όσο και κατά τη δύσκολη περίοδο του «Μένουμε Σπίτι», ο Δήμος Τανάγρας είχε προγραμματίσει να φροντίσει όλα τα σημεία αναφοράς αθλητισμού της περιοχής του για να είναι έτοιμα και ασφαλή, έτσι ώστε να παραδοθούν στους πολίτες, αλλά και στους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι: «Το εγχείρημα του ανοίγματος δεν είναι απλή υπόθεση. Εφαρμόζουμε πλάνο καθημερινής λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης όλων των αθλητικών χώρων, έτσι ώστε φτάνοντας σε ένα από κάθε άποψη δύσκολο καλοκαίρι, αλλά και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο οι αθλητές μας, οι  δημότες μας αλλά και οι πολίτες των γύρω περιοχών να έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν με ασφάλεια τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τους χώρους άθλησης του τόπου μας. Ιδιαίτερη βαρύτητα όμως θα δοθεί και στους κανόνες υγιεινής που θα πρέπει να τηρηθούν με την σταδιακή άρση των μέτρων και το άνοιγμα των αθλητικών χώρων και γι΄ αυτό είμαστε σε διαρκή επαφή με το Υπουργείο. Στόχος μας είναι να δώσουμε σε όλους τους πολίτες το μήνυμα ότι με τη σωστή οργάνωση μπορούμε να πετύχουμε πολλά!»

Share...

nea

Next Post

Υποβολή αιτήσεων για απαλλαγή από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για τις επιχειρήσεις που έχουν διακόψει τη λειτουργία τους λόγω κορωνοϊού

Πε Μάι 14 , 2020
Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι με την απόφαση 42/23-3-2020 του Δημοτικού Συμβουλίου και σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 37 της ΠΝΠ 20-3-2020 (ΦΕΚ 68/Α/20-3-2020), αποφασίστηκε η απαλλαγή από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για τις επιχειρήσεις που διακόπτουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της […]

Σας ενδιαφέρουν