Αγωνία των εργαζομένων της μονάδας παραγωγής της SCHNEIDER ELECTRIC στα Οινόφυτα

Ο Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Βοιωτίας, Γιώργος Μουλκιώτης πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των εργαζομένων της Schneider Electric στα Οινόφυτα. 

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν βιώσιμη λύση προκειμένου να μην διακοπεί η λειτουργία της παραγωγικής μονάδας μετασχηματιστών στα Οινόφυτα, από την 1η Νοεμβρίου 2020, που είναι μοναδική στην Ελλάδα και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας από της οποίες εξαρτάται η επιβίωση πάνω από εκατόν (100) οικογενειών και η συνεργασία με πλείστους επαγγελματίες της περιοχής.

Ο Γιώργος Μουλκιώτης δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός και να είναι δίπλα, και μαζί με τους εργαζόμενους και με κοινοβουλευτική παρέμβαση, στην προσπάθειά τους να συνεχιστεί η παραγωγική διαδικασία και να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας.

Share...

nea

Next Post

Σταδιακή επαναλειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων

Δε Μάι 18 , 2020
Εναρμονιζόμενοι με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, σας ενημερώνουμε πως από την Τρίτη 19/5 προχωράμε στη σταδιακή επαναλειτουργία μέρους των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Θηβαίων.  Η απόφαση αυτή αφορά αποκλειστικά το Δημοτικό Στάδιο Θήβας (Στίβος) καθώς και την Αίθουσα “Χρήστος Βουδούρης”και ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΦΕΣ Ή ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ. Οι ώρες χρήσης των αθλητικών χώρων ορίζονται […]

Σας ενδιαφέρουν