Η Ρωσία λέει ότι μεταφορές όπλων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία είναι νόμιμοι στόχοι

Η Ρωσία θα θεωρήσει όλα τα οχήματα που μεταφέρουν όπλα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στο έδαφος της Ουκρανίας ως νόμιμους στρατιωτικούς στόχους, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ σε συνέντευξ;h του στο πρακτορείο TASS.

Οποιεδήποτε απόπειρες της Δύσης να προκαλέσει σημαντική ζημιά στον ρωσικό στρατό ή στους αυτονομιστές συμμάχους της στην Ουκρανία «θα κατασταλούν σκληρά», πρόσθεσε.

«Προειδοποιούμε ότι οι μεταφορές όπλων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που διασχίζουν το ουκρανικό έδαφος θα θεωρηθούν από εμάς ως νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι» δήλωσε ο Ριαμπκόφ σύμφωνα με το TASS.

«Δίνουμε στους Αμερικανούς και άλλους Δυτικούς να καταλάβουν ότι οι προσπάθειες να επιβραδύνουν την ειδική επιχείρηση μας, να προκαλέσουν μέγιστη δυνατή ζημιά στα ρωσικά στρατιωτικά τμήματα και σχηματισμούς στην DPR και την LPR (Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ) θα κατασταλούν σκληρά» δήλωσε ο Ριαμπκόφ.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Share...

nea

Next Post

Κυβερνητική αδιαφορία για την Κωπαΐδα καταγγέλει ο Γ. Μουλκιώτης

Τε Απρ 13 , 2022
Με αφορμή τη συζήτηση που διεξάχθηκε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, το οποίο συνεδρίασε στη Λιβαδειά και είχε ως πρώτο θέμα την Κωπαΐδα, ο βουλευτής Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης, με γραπτή ανακοίνωση του, εξηγεί τους λόγους της απουσίας του από τη συνεδρίαση και καταθέτει τις προτάσεις του. Η ανακοίνωση του αναφέρει: Λυπούμαι, αλλά […]

Σας ενδιαφέρουν