Κίεβο: Νόμος απαγόρευσε τη χρήση των ρωσικών στρατιωτικών συμβόλων “Z” και “V”

Το ουκρανικό κοινοβούλιο ενέκρινε μια νομοθεσία με την οποία απαγορεύεται η χρήση των ρωσικών στρατιωτικών συμβόλων Z και V, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Η Ρωσία χαρακτηρίστηκε «χώρα-τρομοκράτης» βάσει του νόμου που ψηφίστηκε από τους βουλευτές της ουκρανικής Βουλής την 1η Απριλίου, με νόμο που προώθησε το κόμμα του Υπηρέτη του Λαού της Ουκρανίας.

Ο Νικίτα Ποτιράγιεφ, ένας από τους βουλευτές που εισηγήθηκε τον νέο νόμο, υποστήριξε ότι η προπαγάνδα για την επιθετική ενέργεια κατά της Ουκρανίας απαγορεύεται απολύτως.

Από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, τα “Z” και “V” εμφανίζονται σε ρωσικά άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα.

Share...

nea

Next Post

Συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων με φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων

Σα Απρ 2 , 2022
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, είχε την Παρασκευή αντιπροσωπεία των φοιτητών που σπουδάζουν στο Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού, το οποίο έχει την έδρα του στη Θήβα και υπάγεται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι φοιτητές συζήτησαν με τον Δήμαρχο Θηβαίων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως […]

Σας ενδιαφέρουν