Επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με τον Οργανισμό Κωπαΐδας

Με  επιστολή της η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά, στον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταικούρα , τον ενημέρωσε για τις δυσλειτουργίες  που έχουν προκύψει από την λήξη θητείας της εκκαθαρίστριας του Οργανισμού Κωπαΐδας στις 31-12-2019.

   Η μεγάλη καθυστέρηση στις αγοραπωλησίες των αγροτεμαχίων των αγροτών, λόγω του ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε εξόφληση των χρεών τους για να λάβουν τη βεβαίωση μη οφειλής προς τον Οργανισμό , έτσι ώστε να προχωρήσουν σε συμβολαιογραφικές πράξεις αγοραπωλησιών και η αδυναμία διαχείρισης των αγροτεμαχίων των οποίων η δημοπράτηση είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας, λόγω του ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής των αγροτεμαχίων  από τον εκκαθαριστή, έτσι ώστε η Π.Ε. Βοιωτίας να προχωρήσει σε δημοπράτηση αυτών, καθιστά αναγκαία την άμεση τοποθέτηση εκκαθαριστή.

«Σε συνέχεια της ενημέρωσης  του Υπουργού Οικονομικών, κ. Σταικούρα, που είχε πραγματοποιηθεί  από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό, σχετικά με  τη λήξη θητείας της εκκαθαρίστριας, με επιστολή μας τον ενημερώσαμε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τόσο στους αγρότες  όσο και στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας από τη λήξη της θητείας της εκκαθαρίστριας του Οργανισμού Κωπαΐδας στις 31-12-2019 έως και σήμερα. 

Γνωρίζοντας την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Βοιωτίας,   σε ότι αφορά το Κωπαϊδικό Πεδίο,  ευελπιστούμε στην άμεση τοποθέτηση εκκαθαριστή  για την επίλυση των προβλημάτων «, τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

Share...

nea

Next Post

Συμβολικές καταλήψεις στα γραφεία της Διοίκησης της ΛΑΡΚΟ

Τε Μάι 13 , 2020
Με συμβολικές καταλήψεις στα γραφεία της διοίκησης της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα και στη Λάρυμνα οι εργαζόμενοι απαντούν δυναμικά στη νέα αντεργατική μεθόδευση κυβέρνησης – ειδικού εκκαθαριστή για τη συρρίκνωση του αριθμού των εργαζομένων, κάτι που σημαίνει διαθεσιμότητες και απολύσεις. Στην Αθήνα παραβρέθηκε και ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας, ενώ στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκεται αντιπροσωπεία της ΕΓ του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστές από δεκάδες Ομοσπονδίες και […]

Σας ενδιαφέρουν