Συγχαρητήρια επιστολή του ΝΟΧ για τη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας, προς την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη , για την αδιάλειπτη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας κατά την προηγούμενη εβδομάδα που επικράτησαν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, λόγω των  χιονοπτώσεων. Η επιστολή έχει ως εξής: 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

«Ο Ν.Ο. Χαλκίδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί το ΔΟΑΠΠΕΧ και προσωπικά την Κα Αϊδίνη Ελένη για την επαναλειτουργία του κολυμβητήριου.

Σε πραγματικά αντίξοες καιρικά συνθήκες, με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες το να λειτουργήσει ένα ανοιχτό κολυμβητήριο δεν είναι αυτονόητο.

Έγιναν και πρέπει να το τονίσουμε συντονισμένες προσπάθειες σε συνδυασμό με οικονομικό κόστος προς όφελος των αθλητών αλλά και των πολιτών που κάνουν χρήση του κολυμβητηρίου.

Πιστεύουμε ότι έτσι πρέπει να λειτουργούν οι άνθρωποι που φροντίζουν για τον αθλητισμό της πόλης μας και αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίζουμε».

Share...

nea

Next Post

Ψηλαφώντας τους Καππαδόκες. Η φιλοσοφία, οι νέοι, το κακό.

Τρ Φεβ 1 , 2022
Η εορτή των Τριών Ιεραρχών αποτελεί πάντοτε μία ευλογημένη ευκαιρία γνωριμίας με τους λόγους των Πατέρων. Αυτή η γνωριμία οφείλει να διαφυλάξει δύο πράγματα: Αφενός μεν την απομάκρυνση οποιασδήποτε διάθεσης επιβάλλει την ανάδειξη του πατερικού λόγου σε μουσειακό έκθεμα μιας κάποιας παρελθούσης εποχής, αφετέρου δε την διαχρονική αξία του ρόλου […]

Σας ενδιαφέρουν