Τέσσερα ακόμη νέα έργα στη Βοιωτία

Ένα ακόμα Περιφερειακό Συμβούλιο ολοκληρώθηκε. Σε συνέχεια των μεγάλων έργων της Βοιωτίας, εντάξαμε στο τεχνικό μας πρόγραμμα:

  1. Κατασκευή στεγάστρου Λαϊκής Αγοράς Ορχομενού προϋπολογισμού 45.000€ 
  • Συντήρηση τεχνητού χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Ορχομενού προϋπολογισμού 150.000€ 
  • Ασφαλτόστρωση-Βελτίωση τμημάτων δημοτικού δρόμου Καπαρελλίου -Παραλίας Αγ. Βασιλείου προϋπολογισμού 600.000€
  • Καταβολή τακτικής εισφοράς στον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας προϋπολογισμού 130.000€

Με αφορμή στην καταψήφιση του προγράμματος έργων της Περιφέρειας για το Νομό Βοιωτίας από την παράταξη της μειοψηφίας η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή  Παπαθωμά τόνισε: «Κρίσιμα έργα που προάγουν τον αθλητισμό σε ένα απειλητικό υγειονομικό περιβάλλον λόγω της πανδημίας αλλά και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν σε δύσκολες περιόδους την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, δυστυχώς γίνονται εργαλεία ανούσιας και στείρας αντιπολίτευσης. Η Σκεπαστή Λαϊκή αγορά και ο χλοοτάπητας στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού αποτελούν πάγια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και η Π. Ε. Βοιωτίας μακριά από ενδοπαραταξιακές αντιθέσεις, δρομολογεί την υλοποίησή τους».

Share...

nea

Next Post

Επίσκεψη Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και Δημάρχου Θηβαίων στα έργα της περιοχής

Πε Δεκ 16 , 2021
.Τη Θήβα επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, όπου επισκέφθηκε μαζί με τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, σημαντικά έργα, που είτε έχουν ολοκληρωθεί είτε βρίσκονται σε εξέλιξη και που συγχρηματοδοτούνται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας. Τον Περιφερειάρχη συνόδευαν η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, κ. Φανή […]

Σας ενδιαφέρουν